Jak se vejdete do Defíka?
Jak se vejdete do Defíka?
Přiznám se, že mám problém se pči svých cca 190 cm vejít do Defíka (r.v.1998). Nedostanu pořádně levou nohu mezi volant (takticky vyosený ke dveřím) a spojku. Zkoušel jsem všechny mezní poluhy sedačky, ale dál to už nejde. Napadá mě vyměnit sedačku(y) a/nebo posunout lyžiny dozadu. S volantem se toho asi moc dělat nedá a s nohou teprve ne.
Jsou mezi vámi nějací stejně urostlí defíkáři, kteří řešili podobný problém? A nebo je napří. u novějších typů (2001) více místa?
Dík
Jsou mezi vámi nějací stejně urostlí defíkáři, kteří řešili podobný problém? A nebo je napří. u novějších typů (2001) více místa?
Dík
- Přílohy
-
- Space.jpg (33.33 KiB) Zobrazeno 9244 x
-
- Space.jpg (33.33 KiB) Zobrazeno 9244 x
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak se vejdete do Defíka?
Ano. Mista je opravdu malo. Ja to vyresim mensim volantem.Paji píše:Přiznám se, že mám problém se pči svých cca 190 cm vejít do Defíka (r.v.1998). Nedostanu pořádně levou nohu mezi volant (takticky vyosený ke dveřím) a spojku. Zkoušel jsem všechny mezní poluhy sedačky, ale dál to už nejde. Napadá mě vyměnit sedačku(y) a/nebo posunout lyžiny dozadu. S volantem se toho asi moc dělat nedá a s nohou teprve ne.
Dík
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Zřejmě mělo být napsáno turistické, ale uložení pedálů u LR obecně je dělané pro farmáře, kteří chodí většinou v holýnkách tak proto jsou pedály dost daleko od sebe.DanoDEF píše:...staci poriadne ruristicke boty...cuisine píše: ... ale bagančata ještě zatím nenosím ...

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Za par rokov ti Jana ,tyma kolacama, vypestuje mensi problem vo vystupovaniDanoDEF píše:ideal je vyska cca 170cm....tj. jak JA a nevadi ani povodny volant, tazke topanky a netreba prerabat ani sedadlo...takto to praktizujem 10 rokov za volantom Defika...

Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
...heh ale chutili ti ne... tak nech pece...kolacikyerik píše:Za par rokov ti Jana ,tyma kolacama, vypestuje mensi problem vo vystupovaniDanoDEF píše:ideal je vyska cca 170cm....tj. jak JA a nevadi ani povodny volant, tazke topanky a netreba prerabat ani sedadlo...takto to praktizujem 10 rokov za volantom Defika...
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
...ale volant maju rovnako daleko...OME píše:Problém je pouze v tom,že chceme mít volant na jiné straně,než původně byl.Motor s hlavní převodovkou je uložen asymetricky vlevo a proto je v Defu na pravém místě podstatně větší prostor než na levém.Angláni se můžou škodolibě smát.

LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Místo
Já se 175cm a 100kg
no malinko ještě + , se tam vejdu akorát
O výměměně sedadel ale také uvažuji
Jezdím s Defem každý den a trochu pohodlí to chce 

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu