podložky na FREE 1
Moderátor: Safraporte
podložky na FREE 1
Tak dneska došli,
hned jsem je tam dal a posílám pár foto ( auto zatím na stojánkách dělám oleje a před zimou trochu ošetřit spodek a přezout ) Tímto bych chtěl poděkovat fa.CPRO ( rosomákovi ) za pěknou práci i domluvu po telefonu - mnoho dalších úspěchů jarmikkk

- Přílohy
-
- podložky 011 k.JPG
- (189 KiB) Staženo 2497 x
-
- podložky 010k.JPG
- (183.41 KiB) Staženo 2472 x
-
- podložky 008k.JPG
- (169.72 KiB) Staženo 2471 x
-
- podložky 004k.JPG
- (189.94 KiB) Staženo 2477 x
-
- podložky 002k.JPG
- (201.92 KiB) Staženo 2480 x
Re: podložky na FREE 1
vypada to dobře,prosím tě za kolik se tato sranda pohybuje?
Jak píše ROSOMÁK v sekci nabídka služeb - CPRO 4 200,- podložky 30 mm + matice 20 ks caa 1 700,- výborná práce, sedí přesně
jarmik

Jarmik mas tam aj lift???Sa mi zda ze mas nejaky prebytok miesta v blatnikoch.
Freelander 2.0 Di, 2" lift a 30" Yokohama Geolandar A/T-S
Ne ne , jak jsem psal v úvodu mám to zvedlý na stojnách ( zrovna dělám všechny oleje a trochu spodek před zimou ) kola jsou jen na 2 šroubech - půjdou dolu a příjdou plechy se zimníma až to bude na kolech tak dám ještě jedno foto - bude to vypadat jinak jarmikLuk_as píše:Jarmik mas tam aj lift???Sa mi zda ze mas nejaky prebytok miesta v blatnikoch.
A ako budes riesit stale zablatene dvere? Ja casto jazdim po vselijakych bocnych cestach a neviem si predstavit, ze by som auto denne umyval.
Freelander 2.0 Di, rv. 1999, 5 dv.
EagleSK píše:A ako budes riesit stale zablatene dvere? Ja casto jazdim po vselijakych bocnych cestach a neviem si predstavit, ze by som auto denne umyval.
Nevím, zatím jsem ještě nevyjel, většinou to jezdí jen silnice, v lese atd... to ještě nebylo - manželky leštěnka ( snad něco chytí zástěrky a prahy ) až vyjedu tak poznám

tak jsem to konečně dal na kola - takhle to vypadá zimní 195/80x15 + 30mm podložky ( letní budou asi vylezlý trochu víc ) 

- Přílohy
-
- zimní + podložky.JPG (55.02 KiB) Zobrazeno 7363 x
-
- zimní + podložky 1.JPG (53.74 KiB) Zobrazeno 7364 x
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj tak jak se rozšíření vyplatilo na stabilitu a další jízdní vlastnosti

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
na stabilitu nemůžu posoudit - zatáčky jezdím s rozumemtagr píše:Ahoj tak jak se rozšíření vyplatilo na stabilitu a další jízdní vlastnosti![]()

- tagr
- Kontaktovat uživatele:
aha dík , no já jsem je tam chtěl dát až to zvednu o těch 5 cm a rozšířím tedy o 6 cm tak by podle mého mohly jízdní vlastnosti být minimálně stejné, jako ted i když bude těžiště vyšší.Proto se na to ptám
Jinakje fajn že jsi spokojen a s poloosama to asi nic moc neudělá , to by jim asi spíš vadily větší kola ne?
já tam mám zatím zimní 17" 225/65 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
zdravím jarmik . no ako si spokojný z podložkami. uvažujem o niečom takom a chcem sa spýtať či už tie podložky nerobil aj niekto svojpomocne? či nemáte náhodou nejaký výkres a aké tam mate najširšie? ďakujem za info
Freelander 1.8 16V r.v. 1999 LPG
podložky jsem kupoval od ROSOMÁKA - firma CPRO - umístění tady na foru v sekci - nabídka služeb / perfektní kvalita + domluva / jarmik
tak chlapi fakt to ešte nik nerobil. alebo aspoň neviete rozmery??? aby som ich skúsil vyrobiť? ďakujem 

Freelander 1.8 16V r.v. 1999 LPG
- jeanes
- auto: Freelander TD4 2005
Chlapi dejte si taky pozor na zvysene namahani poloos atd... Kdyz tam date podlozky tak se zvetsi sirka a tim padem i vaha, kterou musi tyhle casti nest (a tim padem i rychlost opotrebeni)... Kdyz se to pak navic zkombinuje s diskama (at uz alu nebo plechama) ktery maji prilis nizke ET (= moc vylezaji), tak to jde pak vsechno do haje mnohem driv... Sice to vypada dobre, ale je to na ukor jinych veci, takze je myslim dobry nezapomenout uvazovat i o tomhle...
Jak se do lesa volá,...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
To máš pravdu, takže opravdu stačí jen disky s ET 13 místo 40 a vejde se Vám už opravdu slušná guma 225/70 R 16 protože větší už je prostě moc na vše 

No to je pravda. pri namontovaných podložkach je lepšie dať si väčši pozor na výmole.ale zas pri tych 2,5 cm to až tak strašne není