Našel jsem třeba tohle http://www.tekutaguma.cz/?lang=cs&id=vy ... to_id=Auta
Moderátor: Acon
Vsechno de staci pouzit ten spravnej odrezovaceliott píše: Pak ošrabat rez co to jde. úplně to prostě nejde, někde skoro vůbec...
No ideální by bylo asi vytáhnout rám a strčit ho do zinkové lázně, ale to asi moc pracný. Milošdefault píše:Jakej je ten "spravnej" odrezovac?
Ale na nějaké www/uk stránce jsem ho viděl jako náhradní díl a zinkovanej nevím teda jestli žárově nebo elektroPotapěč píše:To by se pěkně kroutil "blahem".![]()
Chce to vzkouset a nekupobat to nejlevnejsi, ted sem poridil jeden ceskej nevim presne vyrobce a le ten zral jak divej, upne to na rzi bublalo a zustal jen cistej zdravej plech s takovim bilym filmem, ktery tam zajistoval dalsi antikor. ochranu, fakt bombadefault píše:Jakej je ten "spravnej" odrezovac?
Hodně hustý řešeníVencaZE píše: Napadlo mne, ucpat všechny díry, dát ho na stojato a zalít nějakým odrezovačem.
Masnota je svinstvo. Viaže vodu a fixuje ju na jednom mieste až kým to neprehrdzavie a nevyťečie von. Masnota sa tvári, že vodu odpudzuje a chráni plech, no je to len čiastočná pravda. Ak sa do mastnoty v uzavretom priestore dostane voda, nevyschne ani za X rokov a narobí toľko svinstva... Za komoušou som úspešne používal rezistín a v LADE mi vydržal 12r. Samozrejme aj LADA bez korózie. Na dutiny je to skvelá vec. Používal som na to upravený hasiaci prístroj, umelú hadičku do akvária na konci teplom zlepenú a poprepichovanú tak, aby to z nej striekalo na všetky strany. Cez nejakú dieru som ju vopchal čo najďalej a pustil rezistín. Pomalím vyťahovaním som dutiny vystriekal že z nich tieklo do podloženej vane z plechu. Na aute hrdzavelo všetko ale dutiny boli zdravé do posledného kilometra. Volgu som riešil napustením oleja do prahov. Po 2 rokoch sa porúčali, ale totálne.eliott píše:Hodně hustý řešeníVencaZE píše: Napadlo mne, ucpat všechny díry, dát ho na stojato a zalít nějakým odrezovačem., vnitřek zachrání jen mastnota, hodně mastnoty
... kupit pozinkovany ram vyresistinovat ho a je klud.VencaZE píše: ... Chtěl bych to mít "na furt".