Podelim sa o dnešnu infarktovu situaciu a zaroven poprosim aj o radu. Išiel som s kamošom pozriet, kde ma chystat drevo. Lesna cesta, mlaky, žiadny extremny off road. Asi po 4 km lesnych ciest sme prišli na miesto. Vypol som motor, a išli sme kuknut miesto kde ma chystat drevo. Po asi 15 min sme sadli do auta a naštartoval som. Otačky stupli, vzapäti klesli. Kamarat mi vravi že citi smrad, ako keby niečo horelo. Nevenoval som tomu pozornost, no asi po 15m jazdy na volnobeh dole kopcom, znovu stupli otačky a zacitil a už aj videl ako sa valy dym spod praveho predneho blatnika a trošku aj spod kapoty na spominanej strane. Nebolo mi všetko jedno v tej chvili

panika a stres

Vyskočil som z auta a v hlave mi preblislo, vypnut motor. Ked som sadol do auta, svietilo mi dobijanie, otačky stupli a asi po par sekundach klesli a dobijanie zhaslo. Vypol som motor, a s hasičakom v ruke som pomaly otvaral kapotu. Smrad od zhorenej umeliny ale nikde ani naznak požiaru. Skontroloval som zbežne kable od baterky, alternator, svetla, proste všetko čo ma napadlo. Chvilu sme počkali a s malou dušičkou som naštartoval. Otačky už boli tak ako vždy, išli sme domov.
Doma som popozeral všetky kable v motorovom priestore, teda aspon si myslim že všetky. Skontroloval poistky, všetko ok, nikde žiadny prehopreny kabel alebo niečo podobne.
Vie mi niekto povedat na čo sa zamerat?Mam strašne zly pocit z mojej D1 300 tdi, r.v.98. Pred nedavnom som si ju bol skrašlit u Landjirka a ked si predstavim že mi to ma niekde zhoriet, chyta ma panika