panika a stres
 panika a stres  Vyskočil som z auta a v hlave mi preblislo, vypnut motor. Ked som sadol do auta, svietilo mi dobijanie, otačky stupli a asi po par sekundach klesli a dobijanie zhaslo. Vypol som motor, a s hasičakom v ruke som pomaly otvaral kapotu. Smrad od zhorenej umeliny ale nikde ani naznak požiaru. Skontroloval som zbežne kable od baterky, alternator, svetla, proste všetko čo ma napadlo. Chvilu sme počkali a s malou dušičkou som naštartoval. Otačky už boli tak ako vždy, išli sme domov.
 Vyskočil som z auta a v hlave mi preblislo, vypnut motor. Ked som sadol do auta, svietilo mi dobijanie, otačky stupli a asi po par sekundach klesli a dobijanie zhaslo. Vypol som motor, a s hasičakom v ruke som pomaly otvaral kapotu. Smrad od zhorenej umeliny ale nikde ani naznak požiaru. Skontroloval som zbežne kable od baterky, alternator, svetla, proste všetko čo ma napadlo. Chvilu sme počkali a s malou dušičkou som naštartoval. Otačky už boli tak ako vždy, išli sme domov.Doma som popozeral všetky kable v motorovom priestore, teda aspon si myslim že všetky. Skontroloval poistky, všetko ok, nikde žiadny prehopreny kabel alebo niečo podobne.
Vie mi niekto povedat na čo sa zamerat?Mam strašne zly pocit z mojej D1 300 tdi, r.v.98. Pred nedavnom som si ju bol skrašlit u Landjirka a ked si predstavim že mi to ma niekde zhoriet, chyta ma panika

. Moj mal jedneho casu ruju( sam od seba zacal trubit) a tvoj si trosku pofajcil no
 . Moj mal jedneho casu ruju( sam od seba zacal trubit) a tvoj si trosku pofajcil no