Moderátor: Miky_CZ
Libovko jaký máš prosím tě rok DIII?libovka píše:Tak už mi to taky funguje.![]()
Koupil jsem hodinky webasto,připojil na w-bus a hotovo.Funguje to i když otevřu dveře takže pohoda.
Ted řeším ještě připojení ventilátoru aby to foukalo do kabiny.Když jsem zkoušel zapnou větrák na tvrdo tak to dovnitř normálně fouká teplo takže u mě teda žádné klapky není potřeba otevírat.Je teda fakt že mi to fouká pouze prostředníma ofukama.Na přední okno to nefouká,ale to mě tolik netrápí.Hlavně že bude teplo.
Ty máš ten kabel od hodinek napojený na červený kabel, nebo ho máš místo červeného kabelu ve svorkovnici a červený vyndaný ze svorkovnice?libovka píše:Tak jsem se ukvapil a po odemčení se topení vypne.Ale to se dá přežít.
Nicméně už mám i hotové foukání do auta.
Tady máš video jak se to čistí http://www.youtube.com/watch?v=ycR59Jfy018petr_p píše:Vdaka Ivan, diky Rudo,
mne to taky tak zacina pripadat, ze tam bude spis mechanicky problem, protoze, kdyz to tech prvnich 30 vterin jen tak poblafava, tak z toho jde dymu, jako by se mel zjevit Krakonos a jak to zacne pridavat vykon horeni, tak se to po par vterinach vypne a uz jen huci ten ventilator.
Nevim jak to maji udelane, ale asi tam bude nejake cidlo, kteremu se nelibi ten prubeh horeni a hned to vypne privod nafty.
Myslite, ze se to da rozebrat a vycistit doma na kolene?
P.S.: Divne je, ze to prvni 3 dny fungovalo vyborne, takze to melo dostatek casu vypalit vsechny pavouky