mám Free 2.0 Di 98" a v aute je 12 relé čo som zatial videl ale neviem ani jedno načo je. V motorovom priestore sú len tak navolno za a pod batériou -NIE sú v boxe ako u TD4-takže nie sú ani popísané....

Moderátor: Safraporte
Ja som mal ten istý problém.squire01 píše:to bzucanie,ked zapnes klucik je v poriadku??mne to niekedy bzuci inokedy nie.myslel som ze to bzuci cievka na cerpadle.
NEVIE NAHODOU NIEKTO CO TO MOZE ROBIT:NIEKEDY KED ZAPNEM KLUCIK NA DRUHU POLOHU SAMOZREJME BY SA MALI ROZSVIETIT KONTROLKY,MALO BY ZOPNUT CIEVKU NA CERP.ZHAVIT ADT...NIC Z TOHO NEJDE....STARTER TOCI ALE NENASTARTUJE.RAZ TO ROBI,RAZ NIE.
ROZOBRAL SOM SPINACKU NASTRIEKAL SOM JU KONTOXOM CHVILU TO ISLO V POHODE,POTOM ZNOVU TO ISTE...........
Len kontakty.Ja som sa s tým trápil cca pred pol rokom a robilo mi to stále viac a viac.squire01 píše:myslis spinacku?smirglom?
mne sa zapinaju s vyhrievanim zadneho okna.podla mna to tak aj ma byt.predtym som mal multiplu a bolo to stejne........naco by hriali napr.v letejarmik píše:vyhřívání zrcatek nejde vypnouthřejí stále už se tu taky o tom někde psalo (pokud se jedná o Free r.v.99 ) kdybych se mýlil tak mě někdo opravte
Ano,je to rok výroby 99.Už mi hreju viac ako 2 rokyjarmik píše:vyhřívání zrcatek nejde vypnouthřejí stále už se tu taky o tom někde psalo (pokud se jedná o Free r.v.99 ) kdybych se mýlil tak mě někdo opravte
Spaleny vynuty odpor.... jde koupit celek odporovej blok pro regulaci otacek ventlatoru (asi tak za 1000kc)PEPO píše:
Ventilátor.
Nejde mi na polohe 1.
Vadný kolečkový vypínač alebo ???.........![]()
Zdravím sice s časovým posunem, ale přece: relé klaksonu je žlutá kostka v prostoru motoru nad levým (řidič) světlem. V podstatě nad houkačkou. Vyndat odřít kontakty i patici a dát zpět a funguje. Případně ověřit funkčnost druhým relé, které je taktéž u levého světla. Slouží i k náklonu parabol ve světlech. NarvanPatrikM píše:Nazdar potreboval by som rade kde sa nachádza poistka alebo relé klaksónu/trúby u Free 2.0 D 1998, pretože mi prestala fungovať a ani pri alarme sa nespúšťa , prosím o radu - ďakujem
Narvan píše:Zdravím sice s časovým posunem, ale přece: relé klaksonu je žlutá kostka v prostoru motoru nad levým (řidič) světlem. V podstatě nad houkačkou. Vyndat odřít kontakty i patici a dát zpět a funguje. Případně ověřit funkčnost druhým relé, které je taktéž u levého světla. Slouží i k náklonu parabol ve světlech. NarvanPatrikM píše:Nazdar potreboval by som rade kde sa nachádza poistka alebo relé klaksónu/trúby u Free 2.0 D 1998, pretože mi prestala fungovať a ani pri alarme sa nespúšťa , prosím o radu - ďakujem