Moderátor: Safraporte
Takto to šacuji na vadnou žárovku a nebo nejaké relé, která jsou u LR používáno skoro na všechnoOldman píše:Já mám jiný problém a nemůžu přijít na to, kde je zakopaný pes: na řadící páce je vše ok, drátky k přepínači zapojené, pojistky jsou ok, ale na palubce se ne a ne nic rozsvítit. A to ani při startu, ani při zapnutí HDC.
Ahoj Marie, jsem taky z Prahy a zajímalo by mně, kde se dá takhle zařádit? Tedy pokud je to v Praze nebo okolí... Díky PetrMarie píše:Ahojky kluci, tak jsem konečně měla příležitost vyzkoušet HDC, ale nejsem si jistá že funguje. Udělala jsem vše co se snad má. Dala jsem tam jedničku, zmáčla tlačítko na řadící páce a nic se mi nerozsvítilo, takže jsem musela zatáhnout ručku (už jsem byla nad svahem) a znovu zmáčkla tlačítko a to už se mi rozsvítili kontrolky na ABS, TS a HDC ale oranžový s vykřičníkem. Rozjela jsem se bez plynu(samozřejmě jsem povolilala ručku) a jelo to pomalu, ale myslím si že to brzdila rychlost než HDC, ale je fakt že to ani nesmýklo. Pod kopcem jsem prozměnu zase bojovala s kontrolkama aby zhasli. Nepomohlo mi přidání plynu, brzda ani opět zmáčknutí tlačítka na HDC. Musela jsem chcípnout motor a znovu nastartovat a vše bylo zase ok. Tak mi řekněte v čem dělám chybu. Našla jsem dost dobrý kopec kde ostaní s různými auty řádí a já se bojím bez této funkce pustit se z kopce.