Tak kdyby měl někdo gumy který se blbě vyvažujou, tak tohle určitě pomůže.

http://www.rematiptop.cz/k/05005;page=3
Moderátor: stan
Ten můj soused kamioňák používá už jen to a s gumama má prej klid. Na dílně si přezouvaji 4 autobusy a 12 kamionů sami.VencaZE píše:Chystám se to taky vyzkoušet. Kdyby měl někdo zájem, můžeme udělat experiment.
Tak až to budeš mít na dílně dej vědět. PrijeduVencaZE píše:Chystám se to taky vyzkoušet. Kdyby měl někdo zájem, můžeme udělat experiment.
A co když si nechám nafoukat kola dusíkem.NOTIX píše:jen malé info od kamose co ma pneuservis, ohledně vyvažovacího prášku.
Výrobci dávají ruce pryč při případné reklamci pneu, určují pouze nápln vzduch![]()
už zažil, že mu to kvůli tomuto zlepšení nevzali![]()
dával to na veliká a drahá kola,kde majitelé nechtěli žádná závaží.
já teda neznám nikoho ve svém okolí kdo by reklamoval pneu, ale stát se může cokoliv
Viděl bych to na první týden v dubnu. Jaký máš rozměr pneu ?KENY píše:Tak až to budeš mít na dílně dej vědět. PrijeduVencaZE píše:Chystám se to taky vyzkoušet. Kdyby měl někdo zájem, můžeme udělat experiment.
Vida jak je ten svět malý
tak to jsem se ptal taky, ale dusík není na první pohled k poznání, prý to ale poznají při rozborech.Franta D1 píše:A co když si nechám nafoukat kola dusíkem.NOTIX píše:jen malé info od kamose co ma pneuservis, ohledně vyvažovacího prášku.
Výrobci dávají ruce pryč při případné reklamci pneu, určují pouze nápln vzduch![]()
už zažil, že mu to kvůli tomuto zlepšení nevzali![]()
dával to na veliká a drahá kola,kde majitelé nechtěli žádná závaží.
já teda neznám nikoho ve svém okolí kdo by reklamoval pneu, ale stát se může cokoliv
při rozborech gumy a co v ní zůstalo, i dusík v pneu nechává stopy na gumě, pak chytají úplně všeho.MadTom píše:Při rozborech čeho? "Vzduchu" co je v gumách? To bych jim na reklamaci musel dát gumu obutou na disku. Ono ve vzduchu je kupodivu většina dusíku.
Gumu jsem reklamoval jednou - rozloupávala se. Prodejce s tím neměl problém - okanžitě vyměnil celý pár na nápravě za nové. Vůči výrobci ale neměli moc slušných pojmenování.