Řadící páka
Moderátor: Safraporte
- Criss13
- tel.: 604608791
- auto: Freelander 1
Řadící páka
Měl někdo demontovanou,rozebranou,řadící páku?Jde mi o to,že na ní chci vyměnit hlavici a místo gumové manžety dát koženou.Jen si nejsem jistý,jestli je tam ta hlavice našroubovaná a hlavně jestli se mi při demontování nějak "nerozpadne" ovládání HDC.
Naposledy upravil(a) Criss13 dne 03 dub 2013 07:36, celkem upraveno 1 x.
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Re: Řadící páka - dotaz
Ahoj.
Hlavici normálně odšroubuj, ovládání HDC taky krásně rozebereš, akorát u toho myslím musíš zmáčknout to tlačítko a vysuneš to celý, i kdyby se Ti rozpadlo, dokupy ho dáš lehce, není na tom co zničit. Hodně zdaru!
Hlavici normálně odšroubuj, ovládání HDC taky krásně rozebereš, akorát u toho myslím musíš zmáčknout to tlačítko a vysuneš to celý, i kdyby se Ti rozpadlo, dokupy ho dáš lehce, není na tom co zničit. Hodně zdaru!
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- Criss13
- tel.: 604608791
- auto: Freelander 1
Re: Řadící páka - dotaz
Díky MOC!Já to prohlížel a nebyl si jistý.Připadalo mě,jak kdyby tam ta hlavice byla zalitá na pevno.Díky tomu HDC tam není vůbec vidět že je našroubovaná.Nechtěl jsem za to moc brát,abych to "neurval".Tak to se do toho pustím a případně ještě nafotím,kdyby se eventuelně vyskytl někdo jako já,aby věděl co a jak.Tim píše:Ahoj.
Ještě jednou děkuji za radu a pomoc