Zdravím kolegovia
Mám pár problémov a potreboval by som pomôcť
Mám 2,0 diesel a ani po prejdeni 25 km sa mi teplota motora nevine len max. do 1/4. Topí len letný vzduch. Termostat v háji??
Niekedy mi pri zatacani auta pri malej rychlosti,ako keby vypadlo servo,ide tak trhaco a taktiež mi pritom zoslabne elektrika,pristrojovka svieti slabšie. Trvá to len chvíľku,potom sa pristrojovka normálne rozsvieti a ide už aj servo bez problémov. Co to môže byť??
Keď som v terene,blato,kolesá preklzuju,prejdem max 100m a začne mi svietiť TC,ABS a oranžová kontrolka zjazdu z kopca. Čím to bude??
Ďakujem za rady
a ešte jedna otázka- tento týždeň idem meniť rozvody +zhacice +vodná pumpa. Je pritom nejaký zadrhel,na ktorý si dať obzvlášť pozor??
Free 1 2,0Di - problém s topením, se servem a další ...
Moderátor: Safraporte
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Re: niekolko otazok
Cau, bacha na 4 zhavic. Abys ho vymenil musis pohnout cerpadlem a pak je nekdy problem ho znovu spravne nastavit. Sorry za strucnost, pisu z mobilu a to je peklo.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
Odhaduju ze ti prokluzuje plochy remen.
Na nej pozor muze se roztrepit, castecne sklouznout do rozvodu a pocuchat je a to uz je jina oprava, plastovej kryt to prorizn jak nic a pak uz se jen cucky namotavaj pod rozvodovej remen az to zacne zoubek po zoubku preskakovat.... a je vymalovano
Muze se stat ze ti treba kape nejake hadice od posilovace nebo primo hydraulicka pumpa a promastuje remen.
Nebo je uz proste jen moc unavenej
Dalsi varianta je ze se ti nejaky agregat moc zadira .....
Milan
Na nej pozor muze se roztrepit, castecne sklouznout do rozvodu a pocuchat je a to uz je jina oprava, plastovej kryt to prorizn jak nic a pak uz se jen cucky namotavaj pod rozvodovej remen az to zacne zoubek po zoubku preskakovat.... a je vymalovano
Muze se stat ze ti treba kape nejake hadice od posilovace nebo primo hydraulicka pumpa a promastuje remen.
Nebo je uz proste jen moc unavenej

Milan
Ten remeň je suchý. Ale už sem-tam píska alternator,čiže bude unavený. Na ňom je tiež kladka. Aj tá už bude mať dosť. Vymením to s rozvodom a duma,že bude pokoj. Ako si to myslel,že mi možno drie niektorý agregát??
Pravdepodobne mi padá nafta. Niekedy chytí na šupu a niekedy točí štarté dlhšie a až tak naskoci. Ako to odstrániť??
A ešte jedno- niekedy pri otvorení autá diaľkovým,mi v aute píska (take kratke pip asi 5x)do momentu,pokiaľ nezapnem zapalovanie. Potom to prestane. Co to môže byť??
Pravdepodobne mi padá nafta. Niekedy chytí na šupu a niekedy točí štarté dlhšie a až tak naskoci. Ako to odstrániť??
A ešte jedno- niekedy pri otvorení autá diaľkovým,mi v aute píska (take kratke pip asi 5x)do momentu,pokiaľ nezapnem zapalovanie. Potom to prestane. Co to môže byť??