Zdravím. Chtěl bych vás všechny upozornit na jeden vynikající servis. Je to Autorizovaný servis Land Rover DAJBYCH Plzeň. Po jejich zdařilé výměně rozvodů se mi potkal motor, který ovšem na reklamaci "opravili".
Po jejich opravě mi unikala chladící kapalina, avšak přesvědčovali mne, že těsněním to být nemůže, že je to nové. Tipoval jsem to tedy na nějakou hadici, neřešil a doléval... No a když už mne to přestalo bavit, šel jsem do servisu Carclinik Mar. Lázně. Ti mi druhý den volali, ať se přijedu na něco podívat...

Páni mechanici zřejmě moc zbrousili hlavu, tak si pomohli tím, že nové těsnění vypodložili plátkem ze starého těsnění (viz foto)!!! Navíc mechanik říkal, že ani nepotřeboval ráčnu, báječně dotažené šrouby totiž povoloval rukou...

Takže co s tím teď??? Je tu možnost nechat hlavu za cca. 2000kč srovnat, namontovat, zkusit, a pokud to nepůjde, hodit do popelnice a koupit novou + opět těsnění... Pánovi z Dajbycha jsem volal - akce mrtvý brouk, nečekaně...
A teď dotaz. Nemá někdo/nesehnal by/ technický výkres hlavy na 1,8i??? Kvůli přeměření, zda má cenu ji zkoušet...
A nedělá se více tlouštěk těsnění??? že by to šlo zachránit tím...
Díky za rady a názory, jak se zachovat.
Nasraný Tim