blbne zadní okno
Moderátor: Safraporte
blbne zadní okno
Zdravím. Mám tento problém - Stáhl jsem zadní (třetí) okno dálkovým ovladačem a když ho chci opět zavřít ať už klíčkem v zadních dveřích či normálně ovl. tlačítkem, tak sice vyjede nahoru, ale zase sjede dolu. Nevíte někdo co s tím? Mám fríčko 3dvéř r.99.
Re: blbne zadní okno
Na pravém zadním sloupku (uprostřed na jeho horní straně), když sejmeš střechu, je pojistka - čudlík na stlačení, který když není zamáčklý dovnitř (střecha ho nedomáčkne pořádně) zajišťuje, aby sklo zalezlo automaticky dolů do dveří pro případ jízdy bez střechy...tam bych začal hledat chybu...
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
ahoj. nepochopil jsem kde přesně by měl být ten čudlík. Někde nad pravým koncovým světlem a tlačí na něj střecha? Do teď to makalo a se střechou se roky nehýbalo. Použil jsem i druhý ovladač a nic. Okno vždy v poho vyjede nahoru, ale hned zase sjede dolu.
Ten čudl je přibližně tam, kde jsem vyznačil na fotce, jestli si dobře vzpomínám. Pokud se se střechou ale nehýbalo, tak je pravděpodobně chyba jinde. Za zkontrolování to ale asi stojí, protože příznaky by tomu přesně naznačovaly. No možná odpoví ještě někdo zkušenější...
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
No něco v tom sloupku bude, protože po odmontování plast. krytky uchycení pásu jsem našel ve sloupku dva vodiče. A taky jsem si vzpomněl, že jsem nedávno pulíroval plast. střechu a tlačil na plast zrovna v těch místech. Ale možná si to jen namlouvám. Holt půjde střech dolů a uvidím.
Ja som sa raz iba "rukami "pozeral na to miesto na tom stlpiku a nieco odpadlo,a bolo to kusok plastu,ktory zatlaca ten mikrospinac.Tak som ho zatlacil rucne.Totiz,ked je vyskoceny,tak nejde zatvorit okno.Ten plast bol z nejakeho vadneho materialu,lebo sa uplne rosypal.Takze zatlacit na ten spinac,aby ostal v zatlacenej polohe.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
Tak díky bohu problém snad vyřešen! Odpojil jsem na chvíli baterii a po připojení už okénko maká. Přesto děkuji za rady. Zase jsem o něco moudřejší.