Na štítku musíš mít to, co je zapsané v TPmr-tomas píše:Mám tohle tažný u defíka, přemejšlím co nachat napsat na štítek aby do toho nikdo nešťoural.

Moderátor: Acon
Na štítku musíš mít to, co je zapsané v TPmr-tomas píše:Mám tohle tažný u defíka, přemejšlím co nachat napsat na štítek aby do toho nikdo nešťoural.
Na třístovce je určitě 21L.SJ410 píše:Neni v disko 300tdi nahodou taky motor 22L?mr-tomas píše:Napsal jsem to blbě, myslel jsem typ. Jde mi o to že 300tdi def má označení 23L a 300tdi disco má označení 21L a to prej do defa dát prej nejde, což se mi vůbec nehodí. Takže proto se ptám jestli se to někde kontroluje.
Doplatí na to hodně starších, ale opečovávaných aut, které asi zahrnuješ mezi "pekáče".HonzaTDI píše:Já to schvaluji sice člověk zaplatí víc ale bude jezdit méňe pekáčů http://autotrip.cz/technicka-kontrola-s ... -prodrazi/
Na štítku nevím, ale v TP mám v kolonce pro možnost tahání vleků obvyklé hodnoty (3500/3500 a 750/750 kg)mr-tomas píše:V TP mám A-50X typ F39 Land Rover, ale to mi přijde na štítek trochu málo.
Steve píše: Už se neřeší podstatné věci, ale známkou kvality auta jsou LEDkové světlomety a hlavně kvalitu auta určuje počet USB zásuvek
Hodně mi to pomohlo mockrát díky!!!Rover píše:Na bloku na úrovni vstřikovacího čerpadla. Na obr je to ta rezavá plocha, tam je to číslo.
ondra D3 píše:Jak všude čtu sčím kdo má jakém problém,měl sem strach i já. Šnorchl Čína , zahrada domácí z hliníku, a na ní led světla. No a jediný ty světla byly problém, tak že nashledanou až budou dole, řekl technik. V mém případě bylo jednoduší sundat celou zahradu a pak jí zase namontit zpět.Za mě je větší buzerace na emisích,mám egry pryč a to nějak nemohl technik přehlédnout,zadarmo, + 200kč a všechno de. Tak za mě, pořád stejný. Za prachy de nemožný. Ale jestli to pak bude všechno online, budeme si možná chvilku počkat, než to ti co potřebují každou korunu, zase nějak obejdou.
Nezlob se na mě, ale dávat sem fotky aut, který prošly je blbost.masar píše:Byl by tu někdo, kdo má fotku toho jaký auto a s čím prošlo nebo naopak, aby byla trochu reálná představa? Na BMW fóru už padly zmínky i o tom, že se vyhazují auto jen s jinou barvou pružinu![]()