Přidělání předního rámu
Moderátor: Safraporte
-
- tel.: 776220923
- auto: freelander
- Kontaktovat uživatele:
Přidělání předního rámu
Ahoj Lendíci,mám prosbu
,sehnal jsem rám a chtěl bych ho přidělat jen nevím jak.Nemohl by někdo poslat detailní foto spodní části,jak je to přidělaný,protože mám takový dojem,že mi něco k tomu chybý,díky

Re: Přidělání předního rámu
a máš origo LR?koždopádně budeš muset zdělat přédní narazník a v něm jseu takové značky ve ktarých je udělají díry na šrouby a já mám tam ještě dole elka co jsou přidělany k tomo ochranýmu deklu motoru
jojo, zalezi co mas za ram, ja jsem si koupil a pridelaval toto:
- Přílohy
-
- cc87b6649304feba9ed7a8b8f24a8746.jpg (60.44 KiB) Zobrazeno 9551 x
Ja som nahodil pred dvomi rokmi tento a boli na karoserii pripavene origo diery a za dve hodky sme to nahodili.Objednaval som ho z UK a vysiel za super cenu oproti tym zlodejom u nas.
- Přílohy
-
- DSC01211.JPG (148.48 KiB) Zobrazeno 9482 x
Ahoj,můžeš napsat adresu a cenu toho rámu,díky!
něco do placuFerdafree píše:Ahoj Lendíci,mám prosbu,sehnal jsem rám a chtěl bych ho přidělat jen nevím jak.Nemohl by někdo poslat detailní foto spodní části,jak je to přidělaný,protože mám takový dojem,že mi něco k tomu chybý,díky
- Přílohy
-
- P7070023.jpg
- (222.82 KiB) Staženo 2221 x
-
- P7070024.jpg
- (228.73 KiB) Staženo 2223 x
Prěsně ten sám mám taky jen bez promáčkliny.to mám opravený a znovu nachromovaný
taky trošku do mlýna ( není to origo na free )
jarmik

- Přílohy
-
- 07.jpg (141.89 KiB) Zobrazeno 9226 x
-
- 011.jpg (195.64 KiB) Zobrazeno 9250 x
ta promáčklina je poznavací značkaMaflik píše:Prěsně ten sám mám taky jen bez promáčkliny.to mám opravený a znovu nachromovaný

-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
lidičky, nemáte někdo výkres, náčrt předního rámu (+rozteče)?
Boční mám staré podle kterých to udělám, ale když už bych se do toho přes zimu pustil, tak bych si to udělal komplet
Boční mám staré podle kterých to udělám, ale když už bych se do toho přes zimu pustil, tak bych si to udělal komplet
Co na to říkají na technické?
při STK mě poslal na dvůr abych ho sundal ( 10 min povolit 4 matice ) a za 50,-kč ( opakovaná STK ) vše OK - doma jsem ho za 10min nasadilOldman píše:Co na to říkají na technické?

-
homologaci neřeším a přední ochranný rám mám zapsaný ve velkém TP, mne zajímá ten plánek nebo náčrt s úhly a roztečemi, prosím 
nebo manželka by chtěla ten černý plastový pokud by někdo měl, ale v UK stojí 6500,- nový
https://www.connectstores.com/lr/sp_2539.html nebo http://www.lrseries.com/shop/product/li ... 413&page=1
tak by musel být za dobrou cenu ...

nebo manželka by chtěla ten černý plastový pokud by někdo měl, ale v UK stojí 6500,- nový
https://www.connectstores.com/lr/sp_2539.html nebo http://www.lrseries.com/shop/product/li ... 413&page=1
tak by musel být za dobrou cenu ...
Jak si získal ten papír na homologaci?jarmik píše:při STK mě poslal na dvůr abych ho sundal ( 10 min povolit 4 matice ) a za 50,-kč ( opakovaná STK ) vše OK - doma jsem ho za 10min nasadilOldman píše:Co na to říkají na technické?teď už mám papír o homologaci, který prý stačí předložit při STK - tak uvidím až půjdu na další STK
jarmik
Dá se nějak výhodněji sehnat rám v UK? U nás se mi to zdá poněkud předražené. Nemáte někdo zkušenost?
DII 2,5TD5 "Aurora" r.v.2004 - Pevnostní nárazník, +2" podvozek
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
to - MYLDA
složitě, nelze napsat - SZ
složitě, nelze napsat - SZ
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
nevíte co stojí takový ten co má kolem sebe gumu a kde ho mají ? přítelkyně se učí jezdit tak by se šiknul 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
-
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Ale čtu , jenže tam nemáš odkaz
kde a za kolik ho máš víš 
No pokud ho budeš prodávat a dávat tam čisté železo rád ho koupím ale jen pokud to je kov obalený gumou, plasťák nechci
díky

No pokud ho budeš prodávat a dávat tam čisté železo rád ho koupím ale jen pokud to je kov obalený gumou, plasťák nechci

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
-
No nechci se přít, ale tuším, že ten plasťák má kovový skelettagr píše:Ale čtu , jenže tam nemáš odkazkde a za kolik ho máš víš
No pokud ho budeš prodávat a dávat tam čisté železo rád ho koupím ale jen pokud to je kov obalený gumou, plasťák nechci![]()
díky

To by mohl objasnit někdo kdo ho má (ten rám myslím - to ostatní máme všeci

O rámu obaleném gumou nic nevím...
Edit:
No né že by se mi to nelíbilo, ale jelikož plánuju ještě boční pevnosťáky ala Defík, tak mi černá přijde decentnější (rozuměno méně do očí bijící)tagr píše:...by jsem šel i do toho černého trubkového , mně se prostě leštěnky nelíbí

Naposledy upravil(a) Safraporte dne 06 pro 2009 14:52, celkem upraveno 1 x.
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak to jo zkusím provětrat net
kdyby byla guma, měkčený plast s kovovým jáfrem bylo by to supr, ale př nejhorším by jsem šel i do toho černého trubkového , mně se prostě leštěnky nelíbí