To mně nenapadlo, ale je to tak, přesně jako před 65 lety, stejná pláž jen o 14 dní později...1960SeriesII píše:Parádní fotky, psí vylodění

Moderátor: Acon
To mně nenapadlo, ale je to tak, přesně jako před 65 lety, stejná pláž jen o 14 dní později...1960SeriesII píše:Parádní fotky, psí vylodění
Tak tohle taky znám.-) on není tlustej, je mohutný. ten muj LR 45KgStavros píše:Presne tak, muj Bucho je taky vysportovany, zadny tuk a 47 kg. Jenom se mi vsichni kamosi smejou jakyho mam burta. Ale on neni tlustej, fakt nekecam.
To je nádhera, ale fakt!!!Luboš M. píše:Takhle se žije u nás
Jak jako? Že ti nejdou zobrazit fotky?bacyll píše:mám něco blbě nastavený, nebo kde se kouknu taky na ty pesany????
Dnes jsem je konečně zachytil... a vždycky u nich zatuhnu co nejdýl a musím je pozorovat.Rover píše:To je opravdu nádhera... U nás doma žijeme společně s dvěma labradory a čtyřma kočkama a to v naprosté symbióze..., všechny zvířata se mají ráda, dokonce nejstarší kocour si není dodnes jistý jestli je vlastně kocour nebo pes, vyrůstal sám s dvěma psy a občas má takové psí projevy, které zřejmě odkoukal.
Držím palce abys udal do dobrých rukou ta koťátka, já pomáhal mámě udat 9 kousků, předevčírem jsme se "zbavili" posledního. Jeden samozřejmě skončil u nás...
včera se nezobrazovali, dneska jomoon13 píše:Jak jako? Že ti nejdou zobrazit fotky?bacyll píše:mám něco blbě nastavený, nebo kde se kouknu taky na ty pesany????