To mně nenapadlo, ale je to tak, přesně jako před 65 lety, stejná pláž jen o 14 dní později...1960SeriesII píše:Parádní fotky, psí vylodění
Pro Land Roveristy - pejskaře
Moderátor: Acon
Re: Pro Land Roveristy - pejskaře
Country boy...
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Dog-Day/D-Day, operace Overlabrador?
Musím sem taky dát nějaké tematické fotky našich hafíků - to jsou po mě v rodině největší nadšenci přes lanďáky, jak se otevřou vrata, běží rovnou k Berniemu
Musím sem taky dát nějaké tematické fotky našich hafíků - to jsou po mě v rodině největší nadšenci přes lanďáky, jak se otevřou vrata, běží rovnou k Berniemu
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
Dog Day... , Overlabrador...
Dej sem fotky Tvých 4 nohých Land Rover enthusiasts... jsem zvědavej...
Dej sem fotky Tvých 4 nohých Land Rover enthusiasts... jsem zvědavej...
Country boy...
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsou ty naše psiny - fenka Gina je vždy středem pozornosti, Rex je trošku ušlápnutý, ale zase víc odpovídá standardu rasy (tedy až na ty uši). Pár LR-related fotek je tuším v tomhle tématu o kousek zpět, takže to tu raději nebudu zaplavovat fotkami:

SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
Paráda..., vždycky jsem si říkal, že bych chtěl mít aspoň 10% z životní energie co mají Tvoji psi..., úplně by mně to stačilo... 
Country boy...
Re:
Tak tohle taky znám.-) on není tlustej, je mohutný. ten muj LR 45KgStavros píše:Presne tak, muj Bucho je taky vysportovany, zadny tuk a 47 kg. Jenom se mi vsichni kamosi smejou jakyho mam burta. Ale on neni tlustej, fakt nekecam.
DIII
Defender 110, Td5, 2" OME, WARN9000
Defender 110, Td5, 2" OME, WARN9000
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád co má stavební firmu mi říkal: nechceš mi tu vaší Cecílii ( LR cca 40 kg ) pronajmout místo parního válce ?? 
Už k nám nesmí
Už k nám nesmí
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Jo lidi znaj jenom vlčáky a dobrmany a pod. a když vidí LR, tak hned "ten je ale zkrmenej" (vlastní zkušenost, a to mám "drobečka" 35kg)
V tom je LR krásný, jak je robustní (široký hrudník..). A kdo tomu nerozumí, ať LR nehodnotí 
Free Td4 2004 HSE automat
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
+- Naši fousci Barney a Fousek 
- Přílohy
-
- A takhle si jezdí v Bessie
- barney 002-2.jpg (69.16 KiB) Zobrazeno 3728 x
-
- Tohle je všechno, co je z nich většinou vidět v lese
- barney 040-2.jpg (108.23 KiB) Zobrazeno 3726 x
exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
-
Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Takhle se žije u nás 
- Přílohy
-
- DSC_0161.JPG
- (106.72 KiB) Staženo 1489 x
-
- DSC_0164.JPG
- (122.07 KiB) Staženo 1487 x
-
- DSC_0147.JPG
- (87.8 KiB) Staženo 1489 x
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
To je nádhera, ale fakt!!!Luboš M. píše:Takhle se žije u nás
Já už jsem tady jednou psal, že u nás vedle mají kocoura, kterej žije na ulici plné psů
a když se to seběhne, tak je mezi nima sám a vypadá to zajímavě.
Občas proběhne nějaká hra nebo honička, ale stojí to za to
A když se takhle pes (předpokládám, že je to fenka) má ke koťatům, tak je to paráda.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
To je opravdu nádhera... U nás doma žijeme společně s dvěma labradory a čtyřma kočkama a to v naprosté symbióze..., všechny zvířata se mají ráda, dokonce nejstarší kocour si není dodnes jistý jestli je vlastně kocour nebo pes, vyrůstal sám s dvěma psy a občas má takové psí projevy, které zřejmě odkoukal.
Držím palce abys udal do dobrých rukou ta koťátka, já pomáhal mámě udat 9 kousků, předevčírem jsme se "zbavili" posledního. Jeden samozřejmě skončil u nás...
Držím palce abys udal do dobrých rukou ta koťátka, já pomáhal mámě udat 9 kousků, předevčírem jsme se "zbavili" posledního. Jeden samozřejmě skončil u nás...
Country boy...
mám něco blbě nastavený, nebo kde se kouknu taky na ty pesany
????
Jak jako? Že ti nejdou zobrazit fotky?bacyll píše:mám něco blbě nastavený, nebo kde se kouknu taky na ty pesany????
Dnes jsem je konečně zachytil... a vždycky u nich zatuhnu co nejdýl a musím je pozorovat.Rover píše:To je opravdu nádhera... U nás doma žijeme společně s dvěma labradory a čtyřma kočkama a to v naprosté symbióze..., všechny zvířata se mají ráda, dokonce nejstarší kocour si není dodnes jistý jestli je vlastně kocour nebo pes, vyrůstal sám s dvěma psy a občas má takové psí projevy, které zřejmě odkoukal.
Ten kocour je prostě zvláštní. Asi byl v minulým životě pes nebo co
Mimochodem dnes dal kocour Besině pořádnou facku, ta ho pak pořád jen obcházela
- Přílohy
-
- Besi a Mikeš.JPG (191.02 KiB) Zobrazeno 3456 x
-
- Besi a Mikeš 2.JPG (172.78 KiB) Zobrazeno 3454 x
Moon: takovouhle kombinaci máme taky - "rezatý" labrador + černý kocour, k tomu černý labrador a "rezatý" kocour a jako nadstavbu mainskou mývalí kočku a šedo bílého kocoura... 
Country boy...
včera se nezobrazovali, dneska jomoon13 píše:Jak jako? Že ti nejdou zobrazit fotky?bacyll píše:mám něco blbě nastavený, nebo kde se kouknu taky na ty pesany????
taky přispěju troškou do mlejna
a nebo takhle a ještě jedna umělecká od přítelkyně 
- David S.
- auto: RRC 2door, Disco2
- Kontaktovat uživatele:
to: bacyll
Boxík Maxík nádhernej opravdu!
Až nám prostor dovolí, tak budeme mít rovnou 2 šampiony, už se těším! Boxeři jsou úžasný, a jak spí, to je klasika, jak člověk, jen mluvit..
Boxík Maxík nádhernej opravdu!
Až nám prostor dovolí, tak budeme mít rovnou 2 šampiony, už se těším! Boxeři jsou úžasný, a jak spí, to je klasika, jak člověk, jen mluvit..
jj boxeři jsou super. Jenom škoda, že už mu je 7 a žádnou fenku jsem mu nesehnal, takže potomstvo nebude
Jináč strašně se mi taky líbí potapěči labradoři a taky ty jack russelové jsou úžasný
Jináč strašně se mi taky líbí potapěči labradoři a taky ty jack russelové jsou úžasný