Zdravím.
Potreboval by som vediet objednavacie cislo respektive cislo pod ktorym by som ho vedel povedat predajcovi tie gumy co su v tom uchyteni zadneho diferencialu.Mam ich totiz vymlatene a pri rozbehu a zastavovani mi diferak bucha o podlahu.Co som pozeral na jame su tam 3 uchyty a neviem ci su vsetky tri identicke?Respektive by ma zaujimalo ci existuje daka nahrada za tie original gumy ako daka alternativa.
Dakujem.
Zadný Diferencial Silentbloky
Moderátor: Safraporte
Re: Zadný Diferencial Silentbloky
Ahoj, nejčastěji odchází ten přední silentblok. Objednat se dá tady na e-shopu, stojí pár stovek. Během patnácti tisíc kilometrů jsem ho měnil už dvakrát.
- Honza_offroad
- tel.: 724 007 163
- auto: D2,D3,Def portal
- Kontaktovat uživatele:
to neni normalni je menit po 15t km. Byl to original LR dil ?
Nebo do tech ramen?
H.
Potrebujes toto:colqhoun píše:Zdravím.
Potreboval by som vediet objednavacie cislo respektive cislo pod ktorym by som ho vedel povedat predajcovi tie gumy co su v tom uchyteni zadneho diferencialu.Mam ich totiz vymlatene a pri rozbehu a zastavovani mi diferak bucha o podlahu.Co som pozeral na jame su tam 3 uchyty a neviem ci su vsetky tri identicke?Respektive by ma zaujimalo ci existuje daka nahrada za tie original gumy ako daka alternativa.
Dakujem.
Nebo do tech ramen?
H.
Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
nevím, taky se mi nezdá normální, že by takhle rychle odešly. Ale měl jsem samozřejmě špatnou viskospojku, tak to třeba mohlo s její stálým záběrem souviset... Uvidíme dál, teď už mám všechno v richtiku 

ja je mam vsechny tri doma, kupoval jsem je ze je budu menit a nejak jsem se k tomu nedostal, platil jsem za ne raketu, jsou nove jeste v krabicich, jsou to tri kusy, original, proste jen vymenit, na cene bych se dohodl, ja je platil kolem trech litru, necham je levneji, uz se mi doma valeji asi tri mesice....a menit nebudu....tak kdyz budes chtit, ozvi se...Tommy
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Jasne ze to suvisi s vadnou viskospojkou, pri velkych tocivych momentoch, ktore sposobuje zatuhla visko je predok diferencialu tlaceny hore-dole a odnasa si to ten silenblok, ktory sa utrhne.
Tych silenblokov je v internetovych obchodoch plno a ma to aj Admin v shope, ale pokial nevymenis viskospojku mas to znova a hrozi ze ti moze odist aj IRD prevodovka.
Tych silenblokov je v internetovych obchodoch plno a ma to aj Admin v shope, ale pokial nevymenis viskospojku mas to znova a hrozi ze ti moze odist aj IRD prevodovka.
Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion