napr:uhlic píše: 30 led 2021 12:18 A este otazka kde zozeniem tepelnu poistku? Do 120°C? najlepsie original ak by niekto o niecom vedel.
https://www.ebay.de/itm/Range-Rover-P38 ... SwL35cYCUN
napr:uhlic píše: 30 led 2021 12:18 A este otazka kde zozeniem tepelnu poistku? Do 120°C? najlepsie original ak by niekto o niecom vedel.
Ohnute by mohlo byt protoze nekdo provadel mechanickou kalibraci podvozku. Asi nemel diagnozu.uhlic píše:Tak po kalibracii mi predny pravy mech behal hore dole. Po vypnuti kompresoru sa mech trosku vyfukol a znovu zacal tlacit kompresor. tak som vymenil snimac za druhy a je pokoj cize podvozok vybaveny. este ma zaujma preco je jeden ohnuty a druhy rovny. ohnuty je vymontovany z auto co mam za domom. rovny som mal na aute.
A este otazka kde zozeniem tepelnu poistku? Do 120°C? najlepsie original ak by niekto o niecom vedel.
Na oboch stranach boli rovnako ohnute. Tak to mi nejaj nevychadza.Kokesek píše: 30 led 2021 13:28Ohnute by mohlo byt protoze nekdo provadel mechanickou kalibraci podvozku. Asi nemel diagnozu.uhlic píše:Tak po kalibracii mi predny pravy mech behal hore dole. Po vypnuti kompresoru sa mech trosku vyfukol a znovu zacal tlacit kompresor. tak som vymenil snimac za druhy a je pokoj cize podvozok vybaveny. este ma zaujma preco je jeden ohnuty a druhy rovny. ohnuty je vymontovany z auto co mam za domom. rovny som mal na aute.
A este otazka kde zozeniem tepelnu poistku? Do 120°C? najlepsie original ak by niekto o niecom vedel.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nakoniec to bola tepelna poistka kompresoru.Kokesek píše: 18 bře 2023 18:17 Kable si zkontroluj, co vedou do spinacky. Je treba omerit hlavne ovladaci z ecu easu.
To me ani nenapadlo ze sis v diag neoveril nebo staci pipnout multimetrem...uhlic píše:Nakoniec to bola tepelna poistka kompresoru.Kokesek píše: 18 bře 2023 18:17 Kable si zkontroluj, co vedou do spinacky. Je treba omerit hlavne ovladaci z ecu easu.
Kokesek píše: 22 bře 2023 16:25To me ani nenapadlo ze sis v diag neoveril nebo staci pipnout multimetrem...uhlic píše: Nakoniec to bola tepelna poistka kompresoru.