FREELANDER - zpátecka
Moderátor: Safraporte
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
FREELANDER - zpátecka
Ahoj,
koupil jsem Freelander a mám s ním problém s couváním. Kdyz couvám pod plynem a otocím volantem o víc nez cca pul otácky tak se zacnou ozývat rány od pravého predního kola. Pri jízde dopredu se nedeje nic.
Kdyby se mi tohle stalo u dvoukolky tak bych rekl ze mi preskakuje poloosa. Vadný homokinetický kloub. Ale u tohohle auta nevím jestli to nemuze být problém treba s pohonem 4x4. Nevím jak má Freelander udelané unásení poloos. Taky se mi zdá ze na té pravé strane trochu prosakuje olej pres gufero poloosy.
Prosím o radu jestli s tím máte nekdo zkusenost. Nerad bych menil homokineták jen proto abych zjistil ze to tím nebylo
Díky
koupil jsem Freelander a mám s ním problém s couváním. Kdyz couvám pod plynem a otocím volantem o víc nez cca pul otácky tak se zacnou ozývat rány od pravého predního kola. Pri jízde dopredu se nedeje nic.
Kdyby se mi tohle stalo u dvoukolky tak bych rekl ze mi preskakuje poloosa. Vadný homokinetický kloub. Ale u tohohle auta nevím jestli to nemuze být problém treba s pohonem 4x4. Nevím jak má Freelander udelané unásení poloos. Taky se mi zdá ze na té pravé strane trochu prosakuje olej pres gufero poloosy.
Prosím o radu jestli s tím máte nekdo zkusenost. Nerad bych menil homokineták jen proto abych zjistil ze to tím nebylo
Díky
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- macejky1
- Kontaktovat uživatele:
Muzete mi prosím dát nekdo typ na dobrý servis kde temto vozum rozumí. Nejlépe nekde mezi Brnem a Jihlavou.
Díky
Díky
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Značkový servis je v Jihlavě. Auto-Hos. Mám s nima dobrý zkušenosti.
ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
- macejky1
- Kontaktovat uživatele:
Dík - zkusím Jihlavu nebo Brno. V Brne by mel být CARTec motor.BeerRudolf píše:Značkový servis je v Jihlavě. Auto-Hos. Mám s nima dobrý zkušenosti.
Re: FREELANDER - zpátecka
Oživím toto téma, je tu opět to lupaní, před 3 rokama jsme vyměnili visco, ale IRD ne.doufám, že to není tím. po čase opět uačlo lupat a lupe ted jako fest, momentálně se na to koukli v servisu a tvrdí, že je to výše zminovaný homokinetický kloub. Mohlo by to být tak? Je tam vnější a vnitří kloub? Je mezi nima rozdíl, na netu jsem je našel označený jen jako homokinetický kloub. Díky za odpověď. toho lupání se v tomhle autě asi nezbavíme 

DII 2,5TD5 "Aurora" r.v.2004 - Pevnostní nárazník, +2" podvozek
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
Freelander 2
- jendarover
- auto: Freelander
mě to dělal zarezlej kříž na kardanceMylda píše:Oživím toto téma, je tu opět to lupaní, před 3 rokama jsme vyměnili visco, ale IRD ne.doufám, že to není tím. po čase opět uačlo lupat a lupe ted jako fest, momentálně se na to koukli v servisu a tvrdí, že je to výše zminovaný homokinetický kloub. Mohlo by to být tak? Je tam vnější a vnitří kloub? Je mezi nima rozdíl, na netu jsem je našel označený jen jako homokinetický kloub. Díky za odpověď. toho lupání se v tomhle autě asi nezbavíme
Ten už máme vyměněnej, taky to dělal. stejně dík za radujendarover píše:mě to dělal zarezlej kříž na kardanceMylda píše:Oživím toto téma, je tu opět to lupaní, před 3 rokama jsme vyměnili visco, ale IRD ne.doufám, že to není tím. po čase opět uačlo lupat a lupe ted jako fest, momentálně se na to koukli v servisu a tvrdí, že je to výše zminovaný homokinetický kloub. Mohlo by to být tak? Je tam vnější a vnitří kloub? Je mezi nima rozdíl, na netu jsem je našel označený jen jako homokinetický kloub. Díky za odpověď. toho lupání se v tomhle autě asi nezbavíme
DII 2,5TD5 "Aurora" r.v.2004 - Pevnostní nárazník, +2" podvozek
Freelander 2
Freelander 2