Ale nemalo by byť VIN vyrazené na ráme? Na Karosérií máš predsa štítok, či?

Moderátor: Miky_CZ
zazil jsem to same na MeU Hranice, kde soudruh Havlik trval stejnetak na Cebii, asi tohle uprednostovani soukrome firmy mel patricne financne revanzovano.... no nemel jsem energii se s tymto individuem se vice ci mene hadat. Zaznam z evidencky se zapisem, ze neni patrny zasah do vin, ale jedna se o korozi pro nej nemel zadnej vyznam. Tohle individum ktere je dnes uz v duchode a mozna ho uz dostihly i bozi mlyny to komentoval ,, Rover a koupeny z Prahy, tak to je kradene" ,nebylo mz mozne vysvetlit ze to je offroad Land Rover, ne limuzina Rover.... no tak jsem tehda sel na vedlejsi ORP, zmenil si trvale bydliste, zasel na novem urade znovu za technikem, ktery je byvaly policista, odhrnul zaclonu, koukl na parkoviste na Discoveru a jen poznamenal ,, no jasne" a bylo hotovo. Moudro co z toho plyne :.... na urednika neni paka, kdyz se rozhodne, tak s nim nikdo nehne....JSK píše: 03 bře 2017 19:45 ověření vozidla je možné pouze Cebií (i kdyby bylo nečitelné jedno číslo). To sice není nikde předepsáno a můžete se s p. Blažkem pustit do souboje o oprávněnost jeho požadavku, ale počítejte se dvěma až třemi měsíci bez možnosti auto používat, takže většina rezignuje a zaplatí 5000 navíc. Ať žijí alibističtí úředníci, ale hlavně ať se nemnoží.
ja to mám oficiálne ale bolo to dosť nervov ,akurát myslím že to vyšlo lacnejšiemiro750 píše: 28 dub 2017 21:02 Ja som si toto uzil na SK ked som pred 4,5rokom doviezol DII z Mnichova, jazdenu iba v zime. Ked na KO zistili ze po vinku ani stopi po znamosti napisali do protokolu "vin necitatelne" znovunajdenie vinka ma stalo 500€. Panko z tmavej ulicky zobral na 3 dni auto a "sim sala bin" po troch dnoch vinko ako na novom aute, do botky presne ako z vyroby. Bolo to jednoduchsie ako sa trepat naspät do DE stravit tam tyzden koli vybaveniu nahradneho razenia v krajine odkial pochadzalo vozidlo. Zaver je taky ze po 4rokoch sa mi zlomil ram(prehnil na tolkych miestach ze ho ani šrotari nechceli), takze teraz mam zanovny ram z druheho auta a namiesto vinka je posunuty pal.filter a namiesto filtra su zdvojene tlmice, zatial nikdo nic neriesil ani na stk, a ak nahodou tak ho dam kuzelnikovi znovu "objavit"
.
http://www.testek.sk/files/meto/metodic ... 9_2010.pdf
1000x díky... je to tam!! Ja tady lezu v horeckach pod autem a ono celou dobu lezu blbe..pojir píše: 07 lis 2018 14:10 Jestli si to spravne pamatuju, tak u D1 je sice taky na ramu z prave strany, ale ne za zadnim kolem, nybrz pred prednim. A bude to asi vyjiskreny - ale ne u vsech roku vyroby. Seskrabnout by to jit nemelo![]()