Ďakujem....

Moderátor: Safraporte
Ak vieš kde je napísané číslo dielu daj odkaz, lebo ja som to tu nenašiel. Budem vďačný.zalab píše:Tak dnes sme namontovali novu manžetu na tripoidný klb predného kardanu.Panečku ta sadla akona šerbel.
![]()
Je ,ako som už pisal z termoplastu a povodne je určená na posuvný 6 guličkový klb kardanu na BMW.
Je to sada:Manžeta-spona-mazivo konzistencie NLGI 00.
Cena je 25 EUR,samozrejme pre zakaznikov, ktorým sme robili repas visko nejaká tá zlavička![]()
![]()
Ano je to manzeta predniho kardanu. Ma ji v nabidce na eshopu i Eliott.Allan píše:Ahoj kluci můžete mi prosím potvrdit zda se jedná o manžetu předního kardanu na Freelander 1 DI r.v.99 nejsem si jistý díky. http://www.ebay.com/itm/LAND-ROVER-FREE ... om&vxp=mtr
Díky moc jde mi jen o to,že mám sundany přední kardan od IRD k visko a potřebují jet jednu cestu do práce cca 30km a v úterý mi přijde novy a popravdě nechce se mi to sundavat;-).Dělám to u známého na zvedáku,takže přístup ok.jrmmi šlo o to,aby se něco neposralofugín píše: 14 led 2017 16:10 No já bych to asi shodil dolů celý. Líp se skládá kardan na "zemi" než to páchat pod autem. Je to jen pár šroubů a stejně ti zadní půlka kardanu bude k prdu ,stejně pojedeš jen na předek.