RR P38 2,5DSE teplý špatně startuje, za studena jak kdy
- tomashan
- tel.: 0948777096
- auto: RR p38, D2
Re: RR P38 2,5DSE teplý špatně startuje, za studena jak kdy
no uz som zacal zhanat motorcek takze asi zavriem auto do garaze a zacnem riesit vsetko co som odkladal ...
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Tak ať se při opravách daří a vzhůru k dalším jobovkám od našich P38ičekjamalgrass píše:no uz som zacal zhanat motorcek takze asi zavriem auto do garaze a zacnem riesit vsetko co som odkladal ...

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- tomashan
- tel.: 0948777096
- auto: RR p38, D2
no takze spravil som vypinac a startovanie sa zlepsilo ale aj tak pojde cerpadlo na repas pretoze s neho slzi nafta a potom to uz bude hadam uplne ok....takze ak nekdo chce tak tu krabicku co mi zostala predam staci napisat SZ
ja bejt tebou tak si tu krabicku necham u tohodle auta nikdy nevis co budes potrebovat 

- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
zitra jsem po obede s diagnostikou kolem plzne a pokracuju na ostravu. staci zavolat nebudu na netu.
- spata
- tel.: 775664455
- auto: RANGE ROVER P38 TDS
Mě to také hloupě startuje,ale vždyt ty auta máme rádi,a vždy nás něčí překvapí.Ciao Spata
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.
- Dočkař
- tel.: 721074200
- auto: RRC 300tdi
Dneska jsem osadil Hot fix. Startuje na drc, parádička 

Dočkař momentálně bez Dočky
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej http://www.beleza.cz" onclick="window.open(this.href);return false; ; odtahy http://www.odtahofka.cz" onclick="window.open(this.href);return false; telefon moc neberu.: 721 074 200
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej http://www.beleza.cz" onclick="window.open(this.href);return false; ; odtahy http://www.odtahofka.cz" onclick="window.open(this.href);return false; telefon moc neberu.: 721 074 200
-
- tel.: 773650767
- auto: Range Rover 4.6 HSE
Ahoj,Kokesek píše:zitra jsem po obede s diagnostikou kolem plzne a pokracuju na ostravu. staci zavolat nebudu na netu.
Zavolal bych, ale přesně tento den (03.11.11) se mi stal osudným :'(
Valim si to z Německa s Passatem na platě, tupá ranka od motoru, servisní pruh a v hlavě už jsem sčítal částky. Stalo se mi to 150km od čáry...
Po demontáži hlavy: 2 z 12ti ventilů OK, jinak všechny rozmlácené. Samozřejmě bych musel dát nové misky, nové těsnění dříku atd... Sehnal sem kompletní makovic i za 5tis a po zabroušení na magnetu se nasadí na blok.
Příčina problému: prasklý řetěz ve 190tis km - upozorňuju poctivých!!!
Sakumprdum i s odtahem (přes známého, jinak by to bylo 2x tolik) se cena vyšplhala na neskutečných 40tis

A to jsem si chtěl koupit konečně pevn. nárazník a naviják

ty auta nas asi zrujnujou taky uz14 dni stojim v garazi.
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
To me ani nerikej.... ja mam poctivych 240tis. zitra ficim do Bratislavy. Asi koupim retez a zase budu zavreny v garazi.
Bracha ma tak 300tis snad uz ho ma novy.
-
- tel.: 773650767
- auto: Range Rover 4.6 HSE
Kokesek píše:To me ani nerikej.... ja mam poctivych 240tis. zitra ficim do Bratislavy. Asi koupim retez a zase budu zavreny v garazi.
Uděláš nejlépe jak můžeš

Lepší dát teď 10tis za sadu řetězu než pak 40tis za opravu Baworáckýho agregátu....

Kokesek píše:je to nejlepsi reseni za nejlepsi penize, vymena cerpadla nepomuze neni to totiz v tom, jde o celkove opotrebeni motoru i cerpadla starteru atd. Potrebujete akorat zlepsit startovaci podminky.....zhaveni je to nejefektivnejsi. Nebo pridat startovaci davku paliva, jde to jen u nekterych BOSCH ECU. Skoda ze to neni VW
tam dvakrat kliknu...
u vetsiny rr P38 pomuze repas starteru a vymena baterky. a kdyz ne tak to ma najeto hrubo pres trista.
dale pomuze nastavit staticky predvstrik vice na start nez na vykon. pak to trosku vice kouri a nema to tak meky chod.
ale zajimave je ze to taky nepomuze u vsech ECU motoru stejne, je tam hodne odlisnosti v zakladnich nastavenich ECU a v algoritmech. tzn. jak se jednotka chova kdyz ji chci oblbnout.
Mam odzkousene vymena cerpadla nepomohla ani prd, byt cerpadlo v aute startovalo na drc....po vymene ridici jednotky starty na vybornou. Predvstrik nastaveny podle KTS mezi rysky.
Zajimave stim retezem, ja mam na jednom tds najeto 430tis a retez porad puvodni 

- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
Gast.r.o píše:Zajimave stim retezem, ja mam na jednom tds najeto 430tis a retez porad puvodni
na tom neni nic zajimaveho...treba motory v BMW E60 E61 s motorem 173KW maji bezne potkany rozvod pri 170tis. hodne zalezi jak casto menis olej, pak prodlouzis retez jen minimalne a najedes treba tech 430tis. Ale i tak bych urcite uz menil. Ty starty jsou uplne jasne. Pokud rozhodis vacku od kliky tak ti to proste nebude startovat. Nejprve odzkousis zhaveni na trvdo, novou baterku a starter a pak je to jasne. Nebo hned zmerit predvstrik na diag a vidis to. pokud je moc vysoko tak to nejde a dobre startuje vice se to hreje. Pokud je moc dole tak pravy opak jede jak strela a ma spatne starty. doporucuji nastavit na 4° u starsiho motoru a vse je ok. doporucene hodnoty jsou 2,5°-3,5°.
Ale e60 ma uplne jinej motor, myslim ze uz ma oznaceni N54 a je taky rozdilnej oproti tomu co ma treba e39 3.0d 135 a 142 kw u tohoto motoru taky neni problem 300tis na retezu. Me osobne uz treba e60 nic neříká, protoze je to na me moc nový ale vem si ze treba i ty jejich slavny ctyrvalcovi nafty, kdyz pominu to, ze praskají kliky, propadaj se vlozky atd. tak maji rozvody vzadu a ten retizek nevydrzi ani 120tis Zlaty stary tds.
Jo, a vymenou retezu už se zabejvat konkretne u tohoto auta nebudu, ja mu davam tak maximalne 15tis kilometru a pak umre sám
protoze uz musim mixovat naftu s olejem jinak nenastartuju ani se studenym motorem a když je motor teplej, tak nastartuje jen kdyz tak cca 45-60 minut stoji
ono uz taky nemá uplne vporadku komprese
Jinak ano, jsem uplne divnej a mam 3 tds popelnice a jednu na mechanickym cerpadle kde neresim zadny problemy
Jo, a vymenou retezu už se zabejvat konkretne u tohoto auta nebudu, ja mu davam tak maximalne 15tis kilometru a pak umre sám

Jinak ano, jsem uplne divnej a mam 3 tds popelnice a jednu na mechanickym cerpadle kde neresim zadny problemy
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
Gast.r.o píše:Ale e60 ma uplne jinej motor, myslim ze uz ma oznaceni N54 a je taky rozdilnej oproti tomu co ma treba e39 3.0d 135 a 142 kw u tohoto motoru taky neni problem 300tis na retezu. Me osobne uz treba e60 nic neříká, protoze je to na me moc nový ale vem si ze treba i ty jejich slavny ctyrvalcovi nafty, kdyz pominu to, ze praskají kliky, propadaj se vlozky atd. tak maji rozvody vzadu a ten retizek nevydrzi ani 120tis Zlaty stary tds.
Jo, a vymenou retezu už se zabejvat konkretne u tohoto auta nebudu, ja mu davam tak maximalne 15tis kilometru a pak umre sámprotoze uz musim mixovat naftu s olejem jinak nenastartuju ani se studenym motorem a když je motor teplej, tak nastartuje jen kdyz tak cca 45-60 minut stoji
ono uz taky nemá uplne vporadku komprese
![]()
nechyta protoze mas vydrene cerpadlo, ne spatnou kompresi...
To jsem si taky myslel ale stejne me to nedalo a zmeril jsem kompresi a namereno bylo i 18 a hodnoty maji byt 22, takze se divim, ze jeste jezdí.
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
Tak to potom joGast.r.o píše:To jsem si taky myslel ale stejne me to nedalo a zmeril jsem kompresi a namereno bylo i 18 a hodnoty maji byt 22, takze se divim, ze jeste jezdí.