Pískání při pomalé jízdě
Moderátor: Miky_CZ
Pískání při pomalé jízdě
Něco mi píská při pomalé jízdě, hlavně při zatáčení do leva. Zdá se mi to jako od kol, myslel jsem na brzdy, ale to by piskalo porad, ne. tohle piska jenom nekdy, nenapada nekoho neco?
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pískání při pomalé jízdě
Disco na zvedák a roztočit kola? Mohlo by se to najítStavros píše:Něco mi píská při pomalé jízdě, hlavně při zatáčení do leva. Zdá se mi to jako od kol, myslel jsem na brzdy, ale to by piskalo porad, ne. tohle piska jenom nekdy, nenapada nekoho neco?

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Mozno vola v loziskach a pri zatoceni sa to velmi mierne vychyli a piska to. Moze to byt aj v kombinacii s mierne pridretym niektorym brzdovym piestikom v strmeni.
Ja som riesil na mojom nieco podobne. Tiez to piskalo iba ked som isiel tusim dolava. Ja som mal pridrety brzdovy piestik( vpredu vpravo)
Ja som riesil na mojom nieco podobne. Tiez to piskalo iba ked som isiel tusim dolava. Ja som mal pridrety brzdovy piestik( vpredu vpravo)
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Libavá?
Jak to vidíš koncem měsíce? Stavrosi Miloš
Naposledy upravil(a) Miloš II dne 22 bře 2007 11:53, celkem upraveno 1 x.
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Zkus přitom pískání jemně přibrzdit, dyš to přestane vyčisti brzdový obložení vot bordelu a zkontroluj brzdový pístky.Stavros píše:Něco mi píská při pomalé jízdě, hlavně při zatáčení do leva. Zdá se mi to jako od kol, myslel jsem na brzdy, ale to by piskalo porad, ne. tohle piska jenom nekdy, nenapada nekoho neco?

- ondrejslovenciak
- auto: DII TD5 2001
Zdravím skúsený kolegovia. Ako vyčistím brzdové obloženie? Na fóre som už dlhšie ale autíčko zatiaľ poslúcha na 100 percent tak som nemal veľmi čo riešiť
tak zato taká banálna otázka 

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A vyčistit od čeho?
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
podľa mňa tak akurát od bahna zo strany piestikov.. 

- ondrejslovenciak
ano od bahna a od iného bordelu čo sa tam usadil. A mám tam aj niečo rozobrať či len dať dole koleso a vystriekať vapkou?
-
- auto: 2X Disko td5
je totak,měl jsem to samé,je to některý pístek...
ondrejslovenciak píše:Zdravím skúsený kolegovia. Ako vyčistím brzdové obloženie? Na fóre som už dlhšie ale autíčko zatiaľ poslúcha na 100 percent tak som nemal veľmi čo riešiťtak zato taká banálna otázka
..možno len slabšie chápem, ale prečo potrebuješ čistiť brzdové obloženie? To sú totiž inými slovami tie brzdové doštičky... nie piestiky..
- ondrejslovenciak
lebo mi tiež niečo píska pripomalej jazde.