ta lista - priestor pre vasu reklamulumberjack píše:Nebylo to úplně potřeba, ale bylo to rychlejší a snažší... Lišta má 107cm, borovice nakonec měla 8cm2.

Moderátor: Miky_CZ
ta lista - priestor pre vasu reklamulumberjack píše:Nebylo to úplně potřeba, ale bylo to rychlejší a snažší... Lišta má 107cm, borovice nakonec měla 8cm2.
prinajlepsom to bola 180tka ale ako kazda 2ha ciganska pila - zadreta - opravit - pridem si pre nu po podporelumberjack píše:gibson:ta stihlka je fakt vytuněná i pěkně stříklá do laku. Je to vážně jen MS170???, tohle se vážně jen tak nevidí hehe...
biosložky v palivu jsou čim dál horší holt no... hodně síry, hodně řepky a spousta věcí, co jsou lacinější než ropný produkty. nastaví se to a vydělá se, poser se koncový zákazníku, dolož to, prokaž to, budu se soudit na ctiutrhání, že mě obviňuješ, že já ctihodný provozovatel pohonýh hmot jsem... hovno, useknout ruku a zaplať všem, kterým si zničil motor... jinak já teď pořídil celkem podivně 300l surového řepkového oleje za 9000kč. ten co pěstuje pan babiš a přidává ho do nafty. asi mu zbyl, než si odsouhlasí zase nějakej zákon. je mi to fuk, ale dýl jak tejden to v pile nenechám, lepí to sakra fest, asi by čerpadlo řeklo, kup si teda nový vole...
Jde o to, že já těch 300litrů/rok vycákám po lese tak jsem tam taky dával cokoliv, a 30kč/l je fajn, ale nenechal bych to v pile. Dáváš tady ale pěkný příklady, pokračujgibson píše:prinajlepsom to bola 180tka ale ako kazda 2ha ciganska pila - zadreta - opravit - pridem si pre nu po podporelumberjack píše:gibson:ta stihlka je fakt vytuněná i pěkně stříklá do laku. Je to vážně jen MS170???, tohle se vážně jen tak nevidí hehe...
biosložky v palivu jsou čim dál horší holt no... hodně síry, hodně řepky a spousta věcí, co jsou lacinější než ropný produkty. nastaví se to a vydělá se, poser se koncový zákazníku, dolož to, prokaž to, budu se soudit na ctiutrhání, že mě obviňuješ, že já ctihodný provozovatel pohonýh hmot jsem... hovno, useknout ruku a zaplať všem, kterým si zničil motor... jinak já teď pořídil celkem podivně 300l surového řepkového oleje za 9000kč. ten co pěstuje pan babiš a přidává ho do nafty. asi mu zbyl, než si odsouhlasí zase nějakej zákon. je mi to fuk, ale dýl jak tejden to v pile nenechám, lepí to sakra fest, asi by čerpadlo řeklo, kup si teda nový vole...![]()
ako kvapalinu na mazanie retaze som uz tiez nasiel kde co - klasika je cigansky prepaleny olej, cerveny olej do benzinu, transformatorovy olej...
vysledok je niekedy ze to nemaze preto ze to je riedke atd. ale je to stale lepsi pripad ako jedly olej ktory v kombinacii s teplom a pilinami po vychladnuti spravi kraaasne lepidlo ktore zalepi zavitovku alebo cerpadielko
ak dobre chapem tak prdla priechodka medzi valcom a karburatorom?lumberjack píše:Po dnešní zkušenosti, budu všem doporučovat, aby si koupili značkovou pilu raději od pochybných prodejců za poloviční cenu (rozuměj čórky). Už mě nebaví, jak vždy když se stane nějaký problém, za vše může zákazník. V březnu jsem si koupil novou H560xp, s pilou jsem byl velice spokojen. Patřím k těm lidem, co jsou spíš magoři v pečování o stroje, než, že na ně dlabou. Každá moje pila má záznamník a přesně natočený hodiny a kdy kde a co se podělalo. Možná proto mám stále ještě H357xp, která má natočenejch 2850hodin!!! Ne motohodin, ty se u stroje co točí takový otáčky počítaji úplně jinak, ale poctivejch reálnejch hodin. Nicméně mi pila začala chodit nepravidelně, nedržela volnoběh a směs tam lítala sem tam. Je to Autotune, takže karburátor nepošteluješ, ještě tu pilu neznám, tak jsem se v ní nechtěl vrtat, když je v záruce. Odvezu jí k prodejci, popíšu závadu, poslechnu si jak mám špinavý vzduchový filtr (ta samá osoba si nepamatovala, že jsem tam před měsícem kupoval nový) blabla. Po týdnu, kdy se mi neozvali, jsem se tedy dostavil sám. Závada: utržená příruba plastová u karburátoru. Pila si přisává vzduch. Říkám ok, vyměntě to, je to na záručák a je to. Ne, prý je to moje vina, já jsem to zavinil. Ptám se jak jsem to teda udělal? No pila byla hodně namáhaná a hodně se s ní řeže a... Povídám, děláte si prdel? Když si urazim brzdu a musim koupit novou, ok, to se stane, ale tohle? Ukažte mi jak jsem to zavinil já. No prostě jste s pilou moc řezal a tím jí namáhal a pak došlo k závadě. Řikám, dokažte mi teda, že tam nebyla nějaká skrytá vada materiálu, nebo že to není konstrukční vada? Eehh... Tohle je špatně. Povídám, ok, budu to tedy dělat jako většina kluků co znám. Místo abych u vás pravidelně kupoval 1-2 pily/rok, budu je kupovat za poloviční cenu jinde. Sice bez záručáku, ale ten je očividně k ničemu. Moc tomuhle nerozumim. Já se zákazníkovi vždy snažím vyjít vstříc a ne abych... Je to škoda, zase mě systém semlel a donutil, abych podporoval svinstvo. Pak nemá bejt člověk schizofrení paranoid, achjo
karburatordesmosedici-rr píše:ahoj,pila stihl 036 , asi tak 3měsíce stála včera jsem s ní šel řezat no nechtělo se ji chytnout ale chytla, asi po 30minutách začla chcípat,takže nedrží volnoběh a nechce jít do otáček, když se dostane náhodou do otáček tak v max otáčkách jde,co jí může být, než zajdu do servisu ? ucpaná tryska,svíčka?díky za radu
gibson píše:karburatordesmosedici-rr píše:ahoj,pila stihl 036 , asi tak 3měsíce stála včera jsem s ní šel řezat no nechtělo se ji chytnout ale chytla, asi po 30minutách začla chcípat,takže nedrží volnoběh a nechce jít do otáček, když se dostane náhodou do otáček tak v max otáčkách jde,co jí může být, než zajdu do servisu ? ucpaná tryska,svíčka?díky za radu
presne takdesmosedici-rr píše:tak myslíš vyčistit?