Land Rover Discovery 4,0 V8 LPG - prodáno prosím smazat
Moderátor: stan
Land Rover Discovery 4,0 V8 LPG - prodáno prosím smazat
Prodám Discovery 4,0 V8, r.v. 2003 po faceliftu, černá metalíza, v nádherném stavu. Auto je po servisu u pana Pešla z Valmezu, jsou repasovány diferáky a rozvodovka, nové náplně v rozvodovce, difech i motoru. Motor ztrácel olej, nakonec zjištěna závada v podobě prasklého pístu a tím tlakování do motoru, tudíž opraveno a motor přetěsněn. Vyměněna kapalina posilovače a ACE. Auto dostalo co potřebovalo a je v parádní kondici
Jinak auto má na tachometru 192 tisíc, má nový motor který má najeto cca 90 tisíc. Má krásně sametový chod. LPG nádrž na 60 litrů umístěná v kufru podélně, tudíž je využitelná plocha kufru veliká. Zde na foru zmiňované problémy s LPG se u tohoto auta neprojevují, najel jsem s ním přes 5 tisíc a bez jediného problému.
Auto je k vidění ve Frýdlantu nad Ostravicí případně Frýdku-Místku, cena je 175tisíc korun. Auto za to opravdu stojí.
Kontakt nejlépe mailem, poté telefonicky. mail: radimkollega@seznam.cz
Jinak auto má na tachometru 192 tisíc, má nový motor který má najeto cca 90 tisíc. Má krásně sametový chod. LPG nádrž na 60 litrů umístěná v kufru podélně, tudíž je využitelná plocha kufru veliká. Zde na foru zmiňované problémy s LPG se u tohoto auta neprojevují, najel jsem s ním přes 5 tisíc a bez jediného problému.
Auto je k vidění ve Frýdlantu nad Ostravicí případně Frýdku-Místku, cena je 175tisíc korun. Auto za to opravdu stojí.
Kontakt nejlépe mailem, poté telefonicky. mail: radimkollega@seznam.cz
Naposledy upravil(a) boulderer dne 05 úno 2015 06:53, celkem upraveno 6 x.
Re: Land Rover Discovery 4,0 V8 LPG
este povedz ze predavas toto auto viewtopic.php?f=24&t=25599 ???
if it ain't broke, don't fix it
- MILUNAK
- tel.: 777314741
- auto: nevejde se
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že jopetmic píše:este povedz ze predavas toto auto viewtopic.php?f=24&t=25599 ???

Ex-Free Td4-2005 facelift na 18",Ex- DII Td5-2003 facelift na 20",Ex- Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D 4WD 2011,Ex- BMW 530d E61 2006, Ex- RR P38 4.6 HSE 2000, BMW X3 2.0D F25 2012, DIII 2.7 TDV6 HSE-2005,Ex- RR L322 3,6 TDV8 Vogue 2007.
Šmarja takové krásne auto, ať už se ho ujme někdo na dělší dobu. 

- Balú
- tel.: +421903775011
- auto: LR DII 2003

- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
sak uz ho niekto kupte na SK a zaplatte tu nehorazne vysoku registraciu a potom stafetu prevezmem asi aj ja
...ak to nebude cierny peter

...ak to nebude cierny peter

Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
To sis ho moc neužil 

- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
To mi děláte schválně, vždyť to nemůžete ani stíhat přepisovat...

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Hele odhlásit už jsem to stihl.To víš,chcemě tě nasměrovat k pořádnému motoru a né k TD5 

No tak tohle zní dost neuvěřitelně! Je to auto zakletý?
Za sebe říkám, že to auto, je v neuvěřitelně dobrém stavu. Viděl jsem už párDII, ale toto je v lepším stavu než spousta novějších DIII. Já jsem to neměl prodávat... asi jsem tím rozzlobil automobilového boha!
PS: no nic, začnu zvažovat, že si to koupím zpět a budu to opatrovat jako mimino.
Za sebe říkám, že to auto, je v neuvěřitelně dobrém stavu. Viděl jsem už párDII, ale toto je v lepším stavu než spousta novějších DIII. Já jsem to neměl prodávat... asi jsem tím rozzlobil automobilového boha!
PS: no nic, začnu zvažovat, že si to koupím zpět a budu to opatrovat jako mimino.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Ahoj, auto krásný.. jen jsem nikde nenašel fotku kufru s tou nádrží. Bylo by možný ji udělat??
Tomáš
Tak si ho zase kup a já si ho zas koupím 

Bebop píše:Ahoj, auto krásný.. jen jsem nikde nenašel fotku kufru s tou nádrží. Bylo by možný ji udělat??
- Přílohy
-
- kufr.jpg (85.2 KiB) Zobrazeno 13507 x
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
To auto co se týká stavu je doopravdy super (viděl jsem v reálu). Neštěstí je ale ten plyn. Proto to tak rychle mění majitele. Teď tu uvedu informaci, kterou jsem dostal od jednoho mechanika, který měl toto auto i v dílně. Nejsem odborník, tak mi promiňte určité nepřesnosti. Celý problém je v tom, že tento typ motoru ma "inteligentní samoučící se" řídící jednotku, která se sama umí učit. A to je ten hlavní problém. Takže když to jede na plyn, tak jednotka se pokouší opravovat ty šílené hodnoty a neustale se snaží to vracet do normálu. A tím pádem se po čase komplet dodrbe celej chod motoru případně to odnese nějaké čidlo atd.. Teď jsem to hodně zjednodušil (profíci prominou). Takže buď jezdit jen na benzín nebo najít plynaře, který umí tuto jednotku obejít tak, aby to fungovalo (což snad ani nejde). Což je očividně problém. Ten mechanik, od kterého tu informaci mám říká, že od určité doby mu tyto discovery a P38 s tímto motorem a namontovaným plynem nesmí přes práh. Je to vždycky problém. 14 dní to jede super a pak se to podělá. A tak pořád dokola. Tímto textem určitě nechci kazit kšeft, ale myslím, že je to dobrá a podstatná informace. Prodávám jak jsem koupil. P.S. možná ještě chvilku počkám až to otráví dost lidí a bude ze 80tkč tak si ji vezmu a za ušetřený peníz budu jezdit jen na benzín 

LR Serie III Stage 1, břichoplaz 1,6dCi a 2,0 tDi
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
To mohu potvrdit, stejný problém řešil i KarelOtifant píše:To auto co se týká stavu je doopravdy super (viděl jsem v reálu). Neštěstí je ale ten plyn. Proto to tak rychle mění majitele. Teď tu uvedu informaci, kterou jsem dostal od jednoho mechanika, který měl toto auto i v dílně. Nejsem odborník, tak mi promiňte určité nepřesnosti. Celý problém je v tom, že tento typ motoru ma "inteligentní samoučící se" řídící jednotku, která se sama umí učit. A to je ten hlavní problém. Takže když to jede na plyn, tak jednotka se pokouší opravovat ty šílené hodnoty a neustale se snaží to vracet do normálu. A tím pádem se po čase komplet dodrbe celej chod motoru případně to odnese nějaké čidlo atd.. Teď jsem to hodně zjednodušil (profíci prominou). Takže buď jezdit jen na benzín nebo najít plynaře, který umí tuto jednotku obejít tak, aby to fungovalo (což snad ani nejde). Což je očividně problém. Ten mechanik, od kterého tu informaci mám říká, že od určité doby mu tyto discovery a P38 s tímto motorem a namontovaným plynem nesmí přes práh. Je to vždycky problém. 14 dní to jede super a pak se to podělá. A tak pořád dokola. Tímto textem určitě nechci kazit kšeft, ale myslím, že je to dobrá a podstatná informace. Prodávám jak jsem koupil. P.S. možná ještě chvilku počkám až to otráví dost lidí a bude ze 80tkč tak si ji vezmu a za ušetřený peníz budu jezdit jen na benzín

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
-
- tel.: 725722563
- auto: P38 4,6
Mám na P38 LPG a žádné problémy s ním nejsou. V drtivé většině se jedná o blbě nastavenou jednotku lpg, někdy montáž.
Má zkušenost je, že se dá najít plynař, který to slušně namontuje, ale ten , který dokáže i nastavit v případě, že to nezvládne autokalibrace, už je téměř fata morgana. Stojí to čas (ten se dá koupit) a mozkovou kapacitu - s tou už je to horší.
U jednoho auta mě to nakonec donutilo se do toho vrtat sám - na 90% jsem odstranil, co jsem potřeboval (cuknutí při akceleraci po deceleraci).
Má zkušenost je, že se dá najít plynař, který to slušně namontuje, ale ten , který dokáže i nastavit v případě, že to nezvládne autokalibrace, už je téměř fata morgana. Stojí to čas (ten se dá koupit) a mozkovou kapacitu - s tou už je to horší.
U jednoho auta mě to nakonec donutilo se do toho vrtat sám - na 90% jsem odstranil, co jsem potřeboval (cuknutí při akceleraci po deceleraci).
-
Jestli myslíš tou samoučícíse ŘJ tu LPG, tak je to zase jen o nastavení. Co tam je - BRC ?
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
To že máš P38 ale nic neznamená (tedy v kontextu s tím problémem LPG) ono totiž záleží na tom jaký typ vstřikování v té P38 máš. Ty P38 co byly do rv 99 (než přišlo vstřikování BOSH) ty problémy s LPG neměli.KDB píše:Mám na P38 LPG a žádné problémy s ním nejsou. V drtivé většině se jedná o blbě nastavenou jednotku lpg, někdy montáž.
Ale ty P38 co už mají vstřikování BOSCH a tím pádem všechny DII už s tím LPG dost bojují. Já osobně neznám zatím nikoho, kdo by v kombinaci BOSCH a LPG problém neměl.

Ale Kokešek prý na to má nějakou vychytávku.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Nemyslí jednotku LPG ale motorovnou jednotku auta se vstřikováním BOSH.KDB píše:Jestli myslíš tou samoučícíse ŘJ tu LPG, tak je to zase jen o nastavení. Co tam je - BRC ?

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
-
Pravda, mám 95´, tudíž GEMS....
Nic to ale nemění na mém přesvědčení, že chyba je v nastavení LPG.
Nic to ale nemění na mém přesvědčení, že chyba je v nastavení LPG.