Zatím tedy takhle
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Zatím tedy takhle
Kterou konkrétně jsou použil desku z Gumexu?
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
http://www.gumex.cz/protihlukove-desky/ ... e-desky-1/
je to typ 500 síla 10mm 2desky. Nalepil jsem jednu vrstvu mezi výstuhy a druhou vcelku přes celou plochu. Je to docela slušně ohebný, takže to okopíruje povrch. To co jsem měl předtím to bylo docela tuhý.
je to typ 500 síla 10mm 2desky. Nalepil jsem jednu vrstvu mezi výstuhy a druhou vcelku přes celou plochu. Je to docela slušně ohebný, takže to okopíruje povrch. To co jsem měl předtím to bylo docela tuhý.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
O tomhle uvažuju, jako o druhé vrstvě do interiéru Defenderu. Jsem na to koukal u nich na prodejně v Brně. Docela se mi to líbilo a hlavně jejich tvrzení, že by se to nemělo odloupnout v teple. Teda ono to odloupnout nejde už nikdy, jak mi ukazovali nalepanej kousek na pultu, kde rozhodně neměl být. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
To jsem zkoušel a drží to jako bejk. Spíš to roztrháš. Zkoušel jsem sloupnout kus z tý nabořený haubny a rostrhal jsem to na kusy. Cenovka je taky za pět prstů. Zjišťoval jsem co by stál origo papundekl a to je řacha za 8 litrů - za kus lisovanýho bordelu.
Protože jsou tu šumavský lesy plný lufťáků a když už si myslím že jsem se někam dohrabal, tak stejně narazím na houbaře se značkovým košíkem a oháknutýho dle poslední módy
rabujíc ve velkým lesy (kolem lesů není ani kde zastavit), tak jsem se vyhrabal po starej svážnici, kde už fakt nikdo nebyl a za hodinku sbírání
a ke všemu jsem si důkladně zahrabal.
Houby ale ani jedna.

Houby ale ani jedna.
Tak jsem zajížděl káru - bejvalku skorofunglovku od Rovera
a pak jsem si dal jedno zasloužený 

Slušná porce kamene!Jestli to kára přežila tak je to docela dobrej test co si můžeš dovolit na ní dát!
Byl jsem včera v Holašovicích a podobnou váhu tam sundaval 350ti tunovej jeřáb!!

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
Dyť tam s károu za p. Jílkem taky jezdím, tak to jsem jim ten šutr taky mohl převézt
. Že mi to taky nedošlo.
To byl jen vyjímečnej náklad a jen na kousek. 20 kiláků bych s tím taky nejel, ale alespoň jsem to otestoval. Rover ji jen leštil
Ještě v dobách kdy jsem měl Š 100 a vyrazil s károu na betonárku pro štěrk a hoši mi tam naložili 2 lžíce z Ostrovka až tekl štěrk přes sajtny a škodověnka se stím nechtěla ani rozject a museli mne roztlačit, cestu do kopce jsem pomalu otvíral dveře a skoro se odpichoval levou nohou a z kopce mně to hnalo smykem
A nebo když jsme jezdili pro cement.
a ten je kurevsky těžkej. Z vagónu to šplouchlo do káry a pod vrcholem dvoukilometrovýho kopce už škodověnka nemazala, jak měla rozhycovanej olej.

To byl jen vyjímečnej náklad a jen na kousek. 20 kiláků bych s tím taky nejel, ale alespoň jsem to otestoval. Rover ji jen leštil

Ještě v dobách kdy jsem měl Š 100 a vyrazil s károu na betonárku pro štěrk a hoši mi tam naložili 2 lžíce z Ostrovka až tekl štěrk přes sajtny a škodověnka se stím nechtěla ani rozject a museli mne roztlačit, cestu do kopce jsem pomalu otvíral dveře a skoro se odpichoval levou nohou a z kopce mně to hnalo smykem

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
Sem tu tak bloumal v historii a našel jsem se u LOWa ve fotkách a už vím kde sem to tak zasral a taky jsem přiložil pomocnou ruku kolegovi v nesnázích. 

Naposledy upravil(a) Franta D1 dne 07 zář 2014 09:38, celkem upraveno 1 x.
Včera jsem neodolal a vzal to zase zkratkama. Paráda
Naposledy upravil(a) Franta D1 dne 09 zář 2014 20:50, celkem upraveno 1 x.
-
- tel.: 775392424
- auto: Disco I, Bmw e46 325
Jó zkratky ty mám také rád. zrovna před nedávnem mě popichoval kolega z práce ( má BMW 320 TDI asi 180 koní nebo tak něco) a chtěl závodit. Tak jsem mu navrhl závod z bodu A do bodu B. Já 5 km zkratkou kde on nemohl byla to louka. No a po silnici asi 15 km. Věděl že to má prohrané
A to je ta naše výhoda od břichoplazů. Nemohou ani na louku

[quote="Tomanus"]Jó zkratky ty mám také rád. zrovna před nedávnem mě popichoval kolega z práce ( má BMW 320 TDI asi 180 koní nebo tak něco) a chtěl závodit. Tak jsem mu navrhl závod z bodu A do bodu B. Já 5 km zkratkou kde on nemohl byla to louka. No a po silnici asi 15 km. Věděl že to má prohrané
[/quo
Podle toho se říká břichoplaz.

Podle toho se říká břichoplaz.

- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
Měl jsem možnost v autě strávit jako spolujezdec pár hodin v terénu a jsem co? Jsem závislý na motoru V8! Díky! 

Live long and prosper.
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Franto, čím jsi na předchozí fotce vytunil kapotu že ji musíš zvedat heverem
?

Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
Ničim. Kapota byla zvedlá normálně. Lovil jsem šutry z brzd a zvedák je píchlej v nárazníku