Centrál Freelander 99.
Moderátor: Safraporte
Centrál Freelander 99.
Nevíto kdo by opravil centrál na Freelander 1999 v okolí Třebíče nebo Brna?Blbne to celý,tady jsem o tom přečet co se dalo,pokoušel se proniknout do zámků,ale nemám na to čas,tak sháním někoho kdo by to za peníz omrknul.
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Re: Centrál Freelander 99.
Ahoj, mě blbnul spolujezdcův zámek. Celý jsem to rozdělal, vyčistil, vyzkoušel - oba motorky v pořádku točili. Zase jsem to smontoval, vrátil do auta, složil dveře, očistil a prostříkal přívody. No chvíli to potom fungovalo ale teď už zase nic. Sral jsem se s tím skoro celej den a výsledek je ten, že jsem prodloužil zámku život a pár zamknutí a čeká mě stejně výměna.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
Jo taky jsem sundal tapec,vyndal celej zámek,kterej byl mimochodem celej zasr. od zaschlý vazelíny.Tak jsem to očistil,hodinu na to čuměl,něco málo rozdělal,ale nevěděl jsem jak pak dál,tu podložku ještě jo , ale nevěděl jsem co s tím kolíkem,jestli odvrtat nebo je tam nějakej fígl?Tak sem to radši složil,vrátil tam kam to patří a sháním jiný.Jinak tvý fríčko vídám stávat u beziny v Trebu,máš ho pěkně vymazlený.
Ještě dotaz,když vyměním dva zámky ve dveřích,jak spáruju centrál?Tady jsem vyčet,že v blízkosti auta asi 5x zmáčknout obě tlačítka zároveň,je to tak?
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Nic párovat nemusíš. To ovládá jednotka a tu snad měnit nebudeš ne?
K
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Tak to je paráda, pokud to vyměním a hned to funguje tak je to dobrý,jinak budu měnit jenom 2 kompletní zámky v zadních dveřích, nic jinýho.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No tak to se ti změní akorát to, že budou fungovat
K

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Kde vlastne nájdem centrálnu jednotku??
Mne sa odemykajú všetky dvere naraz- jak to urobit aby odemykalo najprv iba šoférove??

Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,
Tak vyměněny zadní zámky u obou dveří ,centrál krásně funguje.Ještě mi chybí ke spolujezdci,kdyby někdo o nějakým věděl napište.Díky.
Radu prosím centrál mě Zamče celé auto ale při odemykání se odemknou všechny dveře mimo řidičovi ty musím klíčem. 

- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Chyba zamku ve dverich, mam to taky tak, novy stoji cca 3000,-
Free Td4 2004 HSE automat
Za poslední skoro rok přestaly fungovat zámky za spolujezcem a u řidiče.Než jsem se na to při své vrozené lenosti dostal-ejhle- minulý týden začal fungovat zámek vzadu!Myslím že ještě s opravou počkám!!
(co to je za závadu že se to všem po čase vys..e?zkoumal jste někdo ten vyměněnej?není to jen zatuhlý,špína...?pokud v něm cvaká tak je pravděpodobné že motorek má chuť spínat)

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
Nevím jak komu ale mně při jednom zmáčknutí otevřel zámek u šoféra,při druhém ostatní i s kufrem,při podržení sjede zadní okno.dzordzi píše:Kde vlastne nájdem centrálnu jednotku??
Mne sa odemykajú všetky dvere naraz- jak to urobit aby odemykalo najprv iba šoférove??

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
Trochu oživim tuto temu.Dnes som konečne vymenil zamok na spolujazdcovych dverach a odomyka mi to presne ako piše "favore". Najprv vodičove a pri druhom stlačeni ostatne.Poradte prosim čo treba spravit aby to odomykalo všetko naraz. Dakujem.
Na origo diagnostice se da nastavit aby se odemkly vsechny naraz
Takže ak tomu dobre rozumiem jedine ofiko servis. To bude asi pálka.
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
A není to lepší tak jak to je nastavené ? Mě osobně to tedy docela vyhovovalo hlavně na parkovištích u nákupáků apod. Ale to je samozřejmě na vkusu každého soudruha 

EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
No,je to blby napad,aby sa otvarali vsetky zamky na prve zmacknutie.Zbytocne dojde k opotrebeniu,ked uz tu citam,aky je Landik haklivy na zamky a motorceky a co vsetko este. Asi sudruhovia z Anglicka dobre rozhodli,ze neni treba otvarat vsetky dvere,bo sa to coskoro pokurvi...
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .