Dano jak jsem koupil tak prodávám.Prostě to tak řek.Když nemusí o to to je jednodužší.DanoDEF píše:nevidim dovod... cast kde prebieha samotne horenie je izolovana od priestoru kde dochadza k ohrievaniu vzduchu.RudaK píše: ...Ještě k tomu umístění.Kamarát co ho montoval mě,tak říkal,že by mělo být v nejnižším místě,aby neotrávilo posádku při případné poruše.
Webasto, Ateso - nezavislá topení
Moderátor: Acon
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Kromě toho že je izoláván celé zařízení jeněkolikanásobně jištěno a to třeba tak, že statický tlak v kanálech topného vzduchu je vyšší než ve spalovací komoře a ve výměníku tepla.Tím je zabráněno vnikání spalin do topného vzduchu i při netěsnosti výměníku.DanoDEF píše:nevidim dovod... cast kde prebieha samotne horenie je izolovana od priestoru kde dochadza k ohrievaniu vzduchu.RudaK píše: ...Ještě k tomu umístění.Kamarát co ho montoval mě,tak říkal,že by mělo být v nejnižším místě,aby neotrávilo posádku při případné poruše.
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
- discork
- tel.: +421944435540
- auto: Discovery 1 3,9 efi
- Kontaktovat uživatele:
Kajo,skus to v Microsoft picture ofice.ja to zmensujem v tomto programe.karel píše:Jinak jsem konečně dorazil zástavbu bufíku z T613 včetně přestavby zadní části diskošky pro příležitostné přespání, fotky dodám příští týden, protože je doma nedokážu zmenšit
LR discovery D1 V8 3,9 EFI, lift ´5, CB,
+421944435540
+421944435540
Dělám to tamtéž, ale doma mám problémy s oficcem takže musím v prácidiscork píše:Kajo,skus to v Microsoft picture ofice.ja to zmensujem v tomto programe.karel píše:Jinak jsem konečně dorazil zástavbu bufíku z T613 včetně přestavby zadní části diskošky pro příležitostné přespání, fotky dodám příští týden, protože je doma nedokážu zmenšit
- discork
- tel.: +421944435540
- auto: Discovery 1 3,9 efi
- Kontaktovat uživatele:
urcite bude zavzdusnene,mne sa obcas zavzdusnilo na kamione,a trvalo to dlho kym naskocilo.odpoj hadicku privodu a zapni ho.uvidis ci je to v tom,alebo nieco inecísař píše:Nepomohlo to .DanoDEF píše: ...mozno je iba zavzdusnene. zapni a vypni ho niekolkokrat za sebou.
LR discovery D1 V8 3,9 EFI, lift ´5, CB,
+421944435540
+421944435540
Takže slíbené fotky:
Předně podotýkám, že jsem úpravu nedělal pro potřeby expedičního vozidla jako kluci pro Maroko, ale pouze pro příležitostné přespání na offakcích.Proto jsou taky zadní sedačky zachovány.Na OSB desky příjde ještě koberec.Délka ležení po úhlopříčce je víc než 190 cm.
Předně podotýkám, že jsem úpravu nedělal pro potřeby expedičního vozidla jako kluci pro Maroko, ale pouze pro příležitostné přespání na offakcích.Proto jsou taky zadní sedačky zachovány.Na OSB desky příjde ještě koberec.Délka ležení po úhlopříčce je víc než 190 cm.
- Přílohy
-
- DSCN1504.JPG
- (149.06 KiB) Staženo 2416 x
-
- DSCN1503.JPG
- (160.23 KiB) Staženo 2417 x
-
- DSCN1501.JPG
- (161.74 KiB) Staženo 2417 x
-
menge1
návody zde http://www.eshop-rychle.cz/autosip/5-DOWNLOAD
toto jsou minihodiny od webasta 1533.
toto jsou minihodiny od webasta 1533.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Taky budu vytvářet ( na to občasný přespání ).Se mi to taky líbí.Tak sem všechno přehodnotil , změnil a udělám to jak Karel. A je vymalováno. Eště sehnat topení a hr na to.!!!
Akorát já dám to topení na podlahu pod nohy.
( jó nohy v teplíčku
)
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
U zástavby malého topení typu Ateso není problém, ale tohle topení z Tatry je docela macek a tím jsou možnosti značně omezené.Jinak tahle podoba už není aktuální, vše budu ještě předělávatRudaK píše:Taky budu vytvářet ( na to občasný přespání ).Se mi to taky líbí.Tak sem všechno přehodnotil , změnil a udělám to jak Karel. A je vymalováno. Eště sehnat topení a hr na to.!!!![]()
Akorát já dám to topení na podlahu pod nohy.
( jó nohy v teplíčku
)