Zdravim,
cim dal casteji se mi stava, ze se mi nedari otevrit horni viko kufru. Urcite bude problem v tom mikrospinaci. Kdyz se to nedari otevrit tak musim poradne pesti uderit do te plastove strisky co je nad SPZ a pak uz to otevrit jde(pouze jednou, pro dalsi otevreni musi predchazet dalsi rana pesti).
Dnes jsem si myslel, ze odsroubuju ty tri srouby co jsou zespoda te strisky (viz obrazek) a nejak se dostanu na ten spinac. Srouby jsem sice povolil, ale vylezli ze zavitu tak cca. 3mm a vic ani prd. Jako kdyby se vevnitr protacela matka.
Vedel by nekdo, jestli je pri demontazi tehle strisky nejaky trik?
Za kazdou radu dekuji predem, Petr
D3 - Jak se da vymontovat mikrospinac otvirani kufru?
Moderátor: Miky_CZ
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Re: D3 - Jak se da vymontovat mikrospinac otvirani kufru?
Urcite su tu aj fundovanejsi, ale ja si myslim ze pojde vylupnut ta krytka toho mikrospinaca za ktoru sa to chyta pri otvarani.
LR DEFENDER 110 SW
Ju, ano, mas pravdu, stacilo vysprtnout tu gumovou krytku. Ta je tam opravdu jen tak jenom aby se nereklo, viz. obrazek - ta kolibka spinace byla pekne porostla rzi a soli
. Jde to velice snadno vycistit a promazat a funguje to perfektne dal.
Doporucuju udelat preventivne i u plne funkcniho spinace, je to prace na 10 min

Doporucuju udelat preventivne i u plne funkcniho spinace, je to prace na 10 min

D3 TDV6 HSE Manual
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:

LR DEFENDER 110 SW
-
- tel.: 00421905974549
- auto: Discovery 3, SE 2006
Ahojte...dnes som sa konecne nahneval a pustil do opravy otvarania piatych dveri. kedze som mohol otvorit kufor len cez emergenci otvaranie. rozobral som cely panel s mikrospinacom a osvetlenim SPZ..... po premerani som zistil ze mikrospinac plne cunkcy len tie kable co vedu do konektora velka hruza uplne prehrdzavene a v tom je ten najvacsi problem. kable prepajkovane a vymenene za nove a vsetko funguje ako ma....konecne nemusim vyberat lyze spoza zadnu sedacku.....