Přátelé, kamarádi...
Je na čase si přiznat, že jsem v prdeli. Po mnoha a mnoha desítkách tisícovek nastrkanejch do tý mojí plechový potvory jsem se úplně vycucal z peněz. Ale totálně... No a světe div se, potřetí neúspěšná oprava motoru mi dneska vyrazila dech. Auto pořád ztrácí vodu

Přesto, že je oprava ještě v záruce, nemám už nervy na to, dohadovat se se servisákama o tom, co udělali nebo neudělali špatně. Ať už by přišli na cokoliv, stejně to udělají tak, aby jsem z toho zadarmo nevylezl a to si teď nemůžu dovolit, navíc by další oprava byla stejně s nejistým výsledkem

A jelikož mám ruce svázané hypotékou a ještě deset let mít budu a přítelkyně o pořádnou práci ne a ne zavadit, navíc je třeba trochu zvelebit bydlení, nezbude mi asi holt nic jiného, než mýho Lendíka prdíka prodat někomu za půldarma aby si ho udělal, nebo prostě na díly
Takže, co je na autě použitelné:
Rozvody mají cca. 25 tis. km - daly by se případně hodit na jiný starší motor, který by se k tomu koupil
Spojka asi tak 7 tis. km, to samé vodní pumpa
Viskospojka má najeto asi 1500km - takže vlastně nová
termostat, zapalovací kabely, rozdělovač, řemeny a kladky ke klimě jsou nové plus spousta dalších hovadinek okolo (třeba ventily, stahovačka pátých dveří, čepy, stab. tyčky)
Auto doteď normálně jezdilo, brzdilo, troubilo, ostřikovače stříkají, stěrače stírají, světla svítí, kontrolka HDC která by neměla svítí taky

převodovka i IRD jsou v pohodě, ABS ábéeskuje, TC técéčkuje, nefouká tomu větrák na jedničku a dvojku, dveře u spolujezdce potřebují lanko ke stahovačce a střešní okno je zatmelený, aby v autě nebyl rybník, neni to rezlý ani moc poškrábaný, neponičený, tacho ukazuje asi 157tis. km, modrá metalízka, vyrobený 8/2000, 1,8i, klasická výbava, klima, opěrky pro unavené lokty, centrál na DO, el. okna i zrcátka, rádio CD/DVD s dotykovým displayem, alarm. Eko zaplaceno... K autíčku je sada na přizvednutí boudičky, aby nebylo vidět na špinavou střechu, která se kvůli hagusům a příčníkům blbě meje (kór mne, mám asi 175cm

)
V případě nějakého vážnějšího zájmu auto omeju a dám fotky, cenu nabídněte, vůbec se nebojte o ní diskutovat, nechci moc...
K LR se určitě jednou vrátím, ale hned tak to nebude
Foto na straně 2