Prosím smazat, děkuji....

Moderátor: stan

Zpráva
Autor
Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

Prosím smazat, děkuji....

#1 Příspěvek od Tim » 04 bře 2013 16:06

Přátelé, kamarádi...
Je na čase si přiznat, že jsem v prdeli. Po mnoha a mnoha desítkách tisícovek nastrkanejch do tý mojí plechový potvory jsem se úplně vycucal z peněz. Ale totálně... No a světe div se, potřetí neúspěšná oprava motoru mi dneska vyrazila dech. Auto pořád ztrácí vodu :angry Přesto, že je oprava ještě v záruce, nemám už nervy na to, dohadovat se se servisákama o tom, co udělali nebo neudělali špatně. Ať už by přišli na cokoliv, stejně to udělají tak, aby jsem z toho zadarmo nevylezl a to si teď nemůžu dovolit, navíc by další oprava byla stejně s nejistým výsledkem :head A jelikož mám ruce svázané hypotékou a ještě deset let mít budu a přítelkyně o pořádnou práci ne a ne zavadit, navíc je třeba trochu zvelebit bydlení, nezbude mi asi holt nic jiného, než mýho Lendíka prdíka prodat někomu za půldarma aby si ho udělal, nebo prostě na díly :cry

Takže, co je na autě použitelné:
Rozvody mají cca. 25 tis. km - daly by se případně hodit na jiný starší motor, který by se k tomu koupil
Spojka asi tak 7 tis. km, to samé vodní pumpa
Viskospojka má najeto asi 1500km - takže vlastně nová
termostat, zapalovací kabely, rozdělovač, řemeny a kladky ke klimě jsou nové plus spousta dalších hovadinek okolo (třeba ventily, stahovačka pátých dveří, čepy, stab. tyčky)
Auto doteď normálně jezdilo, brzdilo, troubilo, ostřikovače stříkají, stěrače stírají, světla svítí, kontrolka HDC která by neměla svítí taky :D převodovka i IRD jsou v pohodě, ABS ábéeskuje, TC técéčkuje, nefouká tomu větrák na jedničku a dvojku, dveře u spolujezdce potřebují lanko ke stahovačce a střešní okno je zatmelený, aby v autě nebyl rybník, neni to rezlý ani moc poškrábaný, neponičený, tacho ukazuje asi 157tis. km, modrá metalízka, vyrobený 8/2000, 1,8i, klasická výbava, klima, opěrky pro unavené lokty, centrál na DO, el. okna i zrcátka, rádio CD/DVD s dotykovým displayem, alarm. Eko zaplaceno... K autíčku je sada na přizvednutí boudičky, aby nebylo vidět na špinavou střechu, která se kvůli hagusům a příčníkům blbě meje (kór mne, mám asi 175cm :chuckle )
V případě nějakého vážnějšího zájmu auto omeju a dám fotky, cenu nabídněte, vůbec se nebojte o ní diskutovat, nechci moc...

K LR se určitě jednou vrátím, ale hned tak to nebude :sad

Foto na straně 2
Naposledy upravil(a) Tim dne 17 bře 2013 19:18, celkem upraveno 2 x.
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

Re: Jsem v háji, Friťák musí pryč....

#2 Příspěvek od Safraporte » 04 bře 2013 16:39

Tim píše:...Přesto, že je oprava ještě v záruce, nemám už nervy na to, dohadovat se se servisákama o tom, co udělali nebo neudělali špatně. Ať už by přišli na cokoliv, stejně to udělají tak, aby jsem z toho zadarmo nevylezl a to si teď nemůžu dovolit, navíc by další oprava byla stejně s nejistým výsledkem :head .
A o posouzení soudním znalcem jsi neuvažoval? Takhle hodíš do kanálu pěkných pár desítek tisíc na ceně auta :ne

Tim

#3 Příspěvek od Tim » 04 bře 2013 16:44

Safraporte píše:
Tim píše:...Přesto, že je oprava ještě v záruce, nemám už nervy na to, dohadovat se se servisákama o tom, co udělali nebo neudělali špatně. Ať už by přišli na cokoliv, stejně to udělají tak, aby jsem z toho zadarmo nevylezl a to si teď nemůžu dovolit, navíc by další oprava byla stejně s nejistým výsledkem :head .
A o posouzení soudním znalcem jsi neuvažoval? Takhle hodíš do kanálu pěkných pár desítek tisíc na ceně auta :ne
To jsem uvažoval, akorát že se hodně bojím toho, co z toho vyleze, resp. co bude potom....

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

#4 Příspěvek od Sláma Karel » 04 bře 2013 16:50

To jsem zvědavý, za kolik to dokážeš prodat.
A jestli se to s vadou motoru vůbec podaří prodat. (teď nemyslím na vrakáč, ale jestli se najde někdo kdo to koupí s tím, že si to opraví)

Přeju hodně štěstí a ať ti všechno dobře dopadne.

K :dance
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

Tim

#5 Příspěvek od Tim » 04 bře 2013 16:56

Sláma Karel píše:To jsem zvědavý, za kolik to dokážeš prodat.
A jestli se to s vadou motoru vůbec podaří prodat. (teď nemyslím na vrakáč, ale jestli se najde někdo kdo to koupí s tím, že si to opraví)

Přeju hodně štěstí a ať ti všechno dobře dopadne.

Děkuju. Nic jinýho holt nenadělám. Bylo mi sice porazeno, že to mám hodit do bazaru a dělat, že o ničem nevím, ale nechci být svině...

fugín
tel.: 777001161
auto: ex free 1,8/Disco2

#6 Příspěvek od fugín » 04 bře 2013 17:04

Člověče Time vím že je to asi těžký ale rozmysli si to. Nacpal si do něj kaček a teď ho prodáš za zlomek ceny. Za ty prachy co za něj dostaneš nic moc nepořídíš a auto pryč. Nevím neznám tvý problémy ale dle mýho blbýho selskýho rozumu radím pokud na to teď nemáš strč auto do depozitu,může se stát že se něco změní k lepšímu a pak bys mohl litovat. Prodat pod cenou se to dá vždycky. Ale jak říkám,neznám tvou situaci,nevím co k tomu autu cítíš.
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá

cyril
tel.: iphone
auto: D4,110,130,90,F2,107

#7 Příspěvek od cyril » 04 bře 2013 17:07

Jak píše Fugin. Mrskni ho do depozitu a sháněj v klidu motor. Nějak bylo....nějak bude. Držím palce.

Tim

#8 Příspěvek od Tim » 04 bře 2013 17:14

fugín píše:Člověče Time vím že je to asi těžký ale rozmysli si to. Nacpal si do něj kaček a teď ho prodáš za zlomek ceny. Za ty prachy co za něj dostaneš nic moc nepořídíš a auto pryč. Nevím neznám tvý problémy ale dle mýho blbýho selskýho rozumu radím pokud na to teď nemáš strč auto do depozitu,může se stát že se něco změní k lepšímu a pak bys mohl litovat. Prodat pod cenou se to dá vždycky. Ale jak říkám,neznám tvou situaci,nevím co k tomu autu cítíš.
Autí mám rád, jenže co mi zbejvá? když se budu hodně snažit, tak na to za půl roku třeba ušetřim, ale jde o to, jestli to zase nebude zbytečný. Chjo... Už nemám ani chuť to znova dávat opravit, když nevím, jestli to k něčemu bude... Bojim se, že dam zase třeba 30tis. do auta (to už mne doma ta moje zabije) a za půl roku to bude v háji znova...

fugín

#9 Příspěvek od fugín » 04 bře 2013 17:32

Až vychladneš tak pak teprv popřemýšlej. A než ušetříš na opravu nebo jinej motor můžeš v klidu poshánět servis kde tomu opravdu rozumí (ježíš,doufám že sem teď někoho nenasral) prodat ho na náhradní díly jak si taky uvažoval ho můžeš opravdu vždycky.

cyril
tel.: iphone
auto: D4,110,130,90,F2,107

#10 Příspěvek od cyril » 04 bře 2013 17:47

A možná by nebylo špatný vědět, kdo ty nepovedený opravy dělal. Aby se někomu z fóra nestalo něco podobnýho jako tobě... :|
Naposledy upravil(a) cyril dne 04 bře 2013 18:44, celkem upraveno 1 x.

Tim

#11 Příspěvek od Tim » 04 bře 2013 18:00

2x autorizovaný servis Dajbych Plzeň a 1x Car Clinic Mariánské Lázně. :hmm:

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#12 Příspěvek od Jenda » 04 bře 2013 19:00

Co takhle jim to jeste dat na reklamaci predelat ale tentokrat vykonat navstevu s pravnikem.Ja tohle nikdy nemel rad ale doba je takova ze toho pravnika potrebujes temer na vse. Treba by na to slyseli.
Jestli nikoho nemas,sepis to,posli to do SZ a ja to predam svagrove na skouknuti jestli neni nejaka sance :wink:
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

fugín

#13 Příspěvek od fugín » 04 bře 2013 19:16

Jo tak tohle je nabídka :yes :muscle ,Time bojuj. Držím palce.

Rover
tel.: 736173373

#14 Příspěvek od Rover » 04 bře 2013 19:26

Time nevzdávej to a ještě bojuj... zkus využít Jendovu nabídku... třeba zrovna Dajbycha bych si být Tebou docela podusil. Nejsou to jen kecy, moc dobře vím jak se cítíš, něco podobného jsem na svou kůži taky zažil...
Country boy...

Discovery1
auto: Dender 300 Tdi 110SW
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Discovery1 » 04 bře 2013 19:37

Tak hodně zdaru :S Držím palce :wink:
Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)

Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2

Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

#16 Příspěvek od Safraporte » 04 bře 2013 19:40

Se mu stejně divím - je ochotnej vézt auto na opravu cca 80 km a jede zrovna k Dajbychovi :mrgreen:

Time dám ti 5 palackých a přijedu si pro to o víkendu :rofl

btw: s čím pojedeš v dubnu na ryby?

Tim

#17 Příspěvek od Tim » 04 bře 2013 21:24

Děkuji všem za podporu, ale se mnou je to asi ještě horší, než se zdá...
Jendo, děkuji moc za nabídku, ale... Radši počítám s tou nejhorší variantou... Třeba že to vezmu do servisu, se soudním znalcem to rozeberou, zjistí, že oprava byla provedená dobře, ale praskla hlava... A já v tu chvíli mám rozebrané auto, dlužím servisu, dlužím soudnímu znalci, na čele mám nálepku DEBIL a ještě k tomu bez peněz a za dveřma exekuci... Teď nemám opravdu nic navíc, spíš mi ještě peníze chybí na to, co potřebuju. Sice jsem si poslední rok hrál na hrdinu, že to všechno zvládnu, ale vidím, že určitě ne :S Mám ještě jisté rodinné potíže, které bych tu nerad rozebíral, ale stojí mne to dost peněz i přesto, že za ně nemůžu... Jsem ještě hodně mladej, nemůžu chtít ve třiadvaceti všechno, vlastní byt, dvě auta, hromadu nákladnejch koníčků... Přesto, že jsem v práci sedm dní v týdnu 8-14 hodin denně, pořád se mi teď v mé situaci nedaří ušetřit ani :moon . Já nevím, ale radši vyhodím peníze, které jsem si kdysi našetřil, než si navýšit dluh o peníze, které v nejbližší době mít nebudu, to by se mnou doma nemluvila ani klika od hajzlu :sad Nehledě na to, že mne stíhá jedna pohroma za druhou... Kupříkladu nedávno se nám v naší nepřítomnosti do bytu vylila voda ze čtyř pater nad námi, protože nám prasklo topení :devil

Jo a pět Palackejch je málo, ale za šest Masaryků Tě to snad i dám :sun No a na ryby pojedeme Hondou a nebo tátovo Nissanem no :blush

Johny R
tel.: 730622097
auto: Defík 90 300Tdi

#18 Příspěvek od Johny R » 04 bře 2013 21:47

Jó ty naše koníčky :cash ! Věř že ten Honďák tě na ty ryby bude vozit dokud se ti narozpadne pod zadkem! Friťáka hoď ze skály, jako Will :lol:, a starosti pusť z hlavy. Jak říká klasik: "Peníze budou, my nebudem!"

Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

#19 Příspěvek od Sláma Karel » 04 bře 2013 22:01

Tak sem dej alespoň nějaké fotky. Ne?

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

Maxsel
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Maxsel » 04 bře 2013 22:07

Tak dej Free motor z Honďáka, beztak je s Roverem dělali do kupy. :)

Jinak držím palec, ať ti to dobře dopadne. Tedy v rámci možností.
Discovery 4 TDV6 HSE
Discovery 2 TD5

http://www.youtube.com/maxselcz

Zamčeno