tak rychlej zase nebudu nebojfugín píše:beru tě za slovo,jen vydrž pár dní to už bude free po opravě...bylo BUM

Moderátor: stan
tak rychlej zase nebudu nebojfugín píše:beru tě za slovo,jen vydrž pár dní to už bude free po opravě...bylo BUM
A to je třeba jeden z mnoha problémů tohoto zákona - církev jako jediná právnická osoba má právo restituovat... A o podmínkách restituce se už vůbec nebavím...injaaa píše: SIce s tebou souhlasím co se nabytí majetku církví týče, ale pokud se bavíme o vracení majetku ukradeného komunistickým režimem tak se asi bohužel musí postupovat stejně k majetku soukromých osob i třeba církve.. I když to tak nakonec úplně není, ale to je na dlouhou a zbytečnou debatu..
to jsem delaval za komunistu, kdyz jsem musel k volbam. Vas kteri o vikendu budou vhazovat prazdnou obalku nechapu. Komise pri scitani jen hodi ten prazdny papir do kose jako neplatny. Zvysi se tedy jen pocet neplatnych hlasu v okrsku. Nebo mas v planu k tomu usporadat ve volebni mistnosti nejakej spektaklVencaZE píše:Co se týká volby prezidenta, je mi nanic z obou dvou kandidátů. Stejně jako v prvním kole, i tentokrát, hodíme s mou ženou prázdnou obálku.
pablo.gs píše:Pěkně se nám tady totalita zpátky usazuje. Jako za nejtvrdší normalizace jsou důležité politické názory, proto aby člověk dostal práci nebo ne.
Loni proběhlá veřejná poprava Ladislava Bátory která ho nakonec úspěšně profesně zlikvidovala, dnes Dejdar, kolik je lidí o kterých se nepíše, kteří nejsou mediálně známí? Kolik jich bude v budoucnu?
Hnus velebnosti![]()
Pro KDB: Když jsem v tom tvým příspěvku vyměnil pár slovíček, připadl mě jak z fanatických procesů z 50. let. V té době bys měl před sebou velkou budounost. Víc to radši nebudu komentovat.
"Soudruhu Bočanovi se ani nedivím, že to řekl. Jednak má právo točit s kým chce a pokud mu někdo nesedí, nikdo by ho neměl nutit s ním točit. A v případě Dejdara to chápu, skoro 20 let točí o svinstvech buržoustů a jejich přidržtašků a pak chce dát hlas samolibému, neférovému, mstivému, populistickému, lháři, kterého zajímá jen moc a služba kapitálu. Mě by to taky zklamalo.
Věřte, že tenhle Zeman by velmi rychle proměnil prezidentský úřad v královský stolec - na rozdíl od soudruha Karla, kterému vcelku věřím, že chce sloužit straně. Nikoliv sobě......"
To máš pravdu za předpokladu, že točí za své penízky...KDB píše:Zapomínáte na jednu důležitou věc - Dejdarovi (kterého mám jako herce rád) nikdo hraní nezakazuje - může hrát u toho, komu nevadí jeho postoje. Nikdo ho za to neperzekvuje, ani nezavírá - to je demokracie. 50 léta by vypadala jinak.
A nechápu účel převracení toho, co jsem napsal.
V práci si taky vybírám, s kým chci spolupracovat a s kým ne. Pokud je pro Vás jediný kriterium odbornost, je to Vaše volba.Pro mě osobně hraje roli i charakter partnera, nebo spolupracovníka. Proto jsem vyjádřil pochopení tvůrcům seriálu .
Já ale neobhajuju církev a netvrdím, že si majetek zaslouží právem, jen jsem tě chtěl upozornit na fakt (což ale udělal už chvilku předemnou injaa a já si toho nevšimlfugín píše:masar píše: Ale takhle bude stát církvi plátit pořád... ta restituce spočívá nejen v navrácení majetku a peněz, ale taky v tom, že po vyrovnání "dluhu" vůči církvi se stát od církve oddělí a už jí nebude dál přispívat. Tím, ale nepopírám že máš určitě pravdu v tom jakým způsobem církev k majetku přišla
jaký vyrovnání??? Já ti zejtra zabavím auto a ty ho ode mě pak koupíš???