Podle mě o todle šlo,když nic,tak aspoň nasrali pár lidí a i to se vyplatí .....Bebop píše:Myslím, že naopak jim tahle akce nevyšla, ale podle mě na akci Fiskars k nim přišla spousta lidí, kteří u nich normálně vůbec nenakupují.

Moderátor: Acon
Podle mě o todle šlo,když nic,tak aspoň nasrali pár lidí a i to se vyplatí .....Bebop píše:Myslím, že naopak jim tahle akce nevyšla, ale podle mě na akci Fiskars k nim přišla spousta lidí, kteří u nich normálně vůbec nenakupují.

.
 . 
 Reklama chodi asi vsade rovnakaerik píše:...si mne predbehl....

! Posledně mi sice vraceli více než jsem tam nechal (viz. výše) , ale měl jsem možnost vyzkoušet v lese jejich sekery a už to není ta kvalita co bývala. Ostří po půldni práce jak hřeben. Potřeboval jsem domů štípací sekeru a šáhl nakonec po Husqvarně http://www.lignusfm.cz/husqvarna-sekera ... 70064.html" onclick="window.open(this.href);return false; ! Dělá to pro ně firma Weterlings, která je výrobou seker proslavená. Je to proti Fiskarsu tak trochu šperk, žádný plastik, krásně prokovaná celá sekyra, topůrko z hikory. Seká parádně a po půldni štípání (cca tři kubíky) na ostří ani známka opotřebení! Cenu jsem měl ještě o něco menší než v odkazu, takže mně vyšla na stejné prachy jako X27. Čili oproti Fiskars, mohu vřele doporučit
 ! Posledně mi sice vraceli více než jsem tam nechal (viz. výše) , ale měl jsem možnost vyzkoušet v lese jejich sekery a už to není ta kvalita co bývala. Ostří po půldni práce jak hřeben. Potřeboval jsem domů štípací sekeru a šáhl nakonec po Husqvarně http://www.lignusfm.cz/husqvarna-sekera ... 70064.html" onclick="window.open(this.href);return false; ! Dělá to pro ně firma Weterlings, která je výrobou seker proslavená. Je to proti Fiskarsu tak trochu šperk, žádný plastik, krásně prokovaná celá sekyra, topůrko z hikory. Seká parádně a po půldni štípání (cca tři kubíky) na ostří ani známka opotřebení! Cenu jsem měl ještě o něco menší než v odkazu, takže mně vyšla na stejné prachy jako X27. Čili oproti Fiskars, mohu vřele doporučit   !
 !vidis, nam zase od fiskars vydrzala len uplne mala sekera a velka kalacka, zvysne sme aspon raz reklamovali kvoli zlomenej rucke;-)Stavros píše:ja mam teda nejakou mensi fiskarsku cca tri roky a ta sekera je porad jak britva, ani jednou jsem ji nebrousil a něco uz nastipala, nic jiného si neumim představit, na obycejny sekera s drevenym topůrkem jsem porad resil topurko a jeho sesychani
 Pak mám Fiskars skvělou malou lopatku ( plast a hliník ) na jemnou hlínu, písek, sníh apod. je uplně super ! a navíc plave
  Pak mám Fiskars skvělou malou lopatku ( plast a hliník ) na jemnou hlínu, písek, sníh apod. je uplně super ! a navíc plave   Zahradní malou lopatku Fiskars jsem loňským vánočním dárkem "upgradoval" na neuvěřitelně krásnou, anglickou parádu. Kov, dřevo a kůže..... Paní Zanzibarová ji stejně dokázala ohnout . . . .
 Zahradní malou lopatku Fiskars jsem loňským vánočním dárkem "upgradoval" na neuvěřitelně krásnou, anglickou parádu. Kov, dřevo a kůže..... Paní Zanzibarová ji stejně dokázala ohnout . . . .   

K tomuhle se dá dodat jedině: "Ono záleží na tom, jak se do toho třískne."visby píše:vidis, nam zase od fiskars vydrzala len uplne mala sekera a velka kalacka, zvysne sme aspon raz reklamovali kvoli zlomenej rucke;-)Stavros píše:ja mam teda nejakou mensi fiskarsku cca tri roky a ta sekera je porad jak britva, ani jednou jsem ji nebrousil a něco uz nastipala, nic jiného si neumim představit, na obycejny sekera s drevenym topůrkem jsem porad resil topurko a jeho sesychani

Cena 10e
   Cena 10e
skoro vsetky zakapali na naraz spalku do poriska hned pod cepelou. inak tu mini fiskarsu mam vcelku rad, je skladna a fakt dlho drzi ostrie;-)Navi píše:K tomuhle se dá dodat jedině: "Ono záleží na tom, jak se do toho třískne."

!
 !