Podle mě o todle šlo,když nic,tak aspoň nasrali pár lidí a i to se vyplatí .....Bebop píše:Myslím, že naopak jim tahle akce nevyšla, ale podle mě na akci Fiskars k nim přišla spousta lidí, kteří u nich normálně vůbec nenakupují.
FISKARS ZA 1/3 CENY
Moderátor: Acon
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Re: FISKARS ZA 1/3 CENY
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
To asi trochu nehraje. Pokud by to mělo být za podobné peníze, tak by asi nevraceli o 33% víc jako náhradu a dli by rovnou zboží
.
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Nejak jsme se na tom zasekli a ja bych vazne nerad kdyby se nekoho dotklo to co jsem tu napsal.
Ale jak uz jsem psal,tohle ac se muze zdat jako negativni kampan,tak zafungovala. Nic krom vraceni par zaloh + odskodneni je to nestalo. Rad bych veril tomu ze tam byli vsichni jen pro Fiskars a pak zas odesli ale neverim. Cisla neznam,nejsem odbornik,jen jsem s lidma ktery tyhle obchodni ,,napady" vymejslej parkrat delal. Maj se velmi dobre
Jen ta posledni reklama na M. ,s Tomasem Matonohou. Je priserna,je s minimalnima nakladama a vsichni o ni vedi uz kvuli ty jejich losovacce.
H.
Ale jak uz jsem psal,tohle ac se muze zdat jako negativni kampan,tak zafungovala. Nic krom vraceni par zaloh + odskodneni je to nestalo. Rad bych veril tomu ze tam byli vsichni jen pro Fiskars a pak zas odesli ale neverim. Cisla neznam,nejsem odbornik,jen jsem s lidma ktery tyhle obchodni ,,napady" vymejslej parkrat delal. Maj se velmi dobre
Jen ta posledni reklama na M. ,s Tomasem Matonohou. Je priserna,je s minimalnima nakladama a vsichni o ni vedi uz kvuli ty jejich losovacce.
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Obecně v podnikání platí, že i prodělek může být kšeft. V porovnání s jejich předcházejícimi akcemi si myslím, že tuhle úplně nedomysleli a nebude mít předpokládaný efekt, který to mít mělo.
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mi prisiel mail z aukro a je tam tiez ponuka Fiskars a na nieco su celkom ok ceny: http://aukro.cz/listing/user.php/run?ca ... id=7390830" onclick="window.open(this.href);return false;
LR DEFENDER 110 SW
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
...si mne predbehl....
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Reklama chodi asi vsade rovnakaerik píše:...si mne predbehl....
LR DEFENDER 110 SW
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
V Mountfieldu opět akce na nářadí Fiskars. Není to takové jako posledně, ale přeci jen to mají krapet levnější i oproti e-shopům.
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Já už je
! Posledně mi sice vraceli více než jsem tam nechal (viz. výše) , ale měl jsem možnost vyzkoušet v lese jejich sekery a už to není ta kvalita co bývala. Ostří po půldni práce jak hřeben. Potřeboval jsem domů štípací sekeru a šáhl nakonec po Husqvarně http://www.lignusfm.cz/husqvarna-sekera ... 70064.html" onclick="window.open(this.href);return false; ! Dělá to pro ně firma Weterlings, která je výrobou seker proslavená. Je to proti Fiskarsu tak trochu šperk, žádný plastik, krásně prokovaná celá sekyra, topůrko z hikory. Seká parádně a po půldni štípání (cca tři kubíky) na ostří ani známka opotřebení! Cenu jsem měl ještě o něco menší než v odkazu, takže mně vyšla na stejné prachy jako X27. Čili oproti Fiskars, mohu vřele doporučit
!
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
okamzite sa mi zapacila tato: http://www.lignusfm.cz/husqvarna-sekera ... 70072.html" onclick="window.open(this.href);return false;
neviem, ci si este neobjednam vianocny darcek;-)
neviem, ci si este neobjednam vianocny darcek;-)
ja mam teda nejakou mensi fiskarsku cca tri roky a ta sekera je porad jak britva, ani jednou jsem ji nebrousil a něco uz nastipala, nic jiného si neumim představit, na obycejny sekera s drevenym topůrkem jsem porad resil topurko a jeho sesychani
Taky mám od Fiskars dost nářadí a spokojen jsem velmi.
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
- visby
- Kontaktovat uživatele:
vidis, nam zase od fiskars vydrzala len uplne mala sekera a velka kalacka, zvysne sme aspon raz reklamovali kvoli zlomenej rucke;-)Stavros píše:ja mam teda nejakou mensi fiskarsku cca tri roky a ta sekera je porad jak britva, ani jednou jsem ji nebrousil a něco uz nastipala, nic jiného si neumim představit, na obycejny sekera s drevenym topůrkem jsem porad resil topurko a jeho sesychani
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Mám krásný a těžký kalač original Hickory, dostal jsem ho od tchána, protože si koupil trapně štípač. Je super, ale na některý "nerozbitný" špalky, akát apod. jsem používal velkou Fiskarsku, levně koupenou. Líp se s ní švihá, je lehká a tyhle nepoddajný mrchy se musej "okousat" kolem. To kalačem prostě nejde. Jinak s nářadím Fiskars to mám tak půl na půl. Rýč nevydržel, pákový nůžky na trávu taky ne. Vidle držej.
Pak mám Fiskars skvělou malou lopatku ( plast a hliník ) na jemnou hlínu, písek, sníh apod. je uplně super ! a navíc plave
Zahradní malou lopatku Fiskars jsem loňským vánočním dárkem "upgradoval" na neuvěřitelně krásnou, anglickou parádu. Kov, dřevo a kůže..... Paní Zanzibarová ji stejně dokázala ohnout . . . .
Ale ty kousky od Husqvarna jsou moooc pěkný. Ještě, že máme TommyhoCZ
Ale ty kousky od Husqvarna jsou moooc pěkný. Ještě, že máme TommyhoCZ
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
Loni jsme taky v akci nakoupili nějaké ty sekery a když jsem je pohledově porovnal se starším kusem, tak ta nová vypadala ošizeně.

K tomuhle se dá dodat jedině: "Ono záleží na tom, jak se do toho třískne."visby píše:vidis, nam zase od fiskars vydrzala len uplne mala sekera a velka kalacka, zvysne sme aspon raz reklamovali kvoli zlomenej rucke;-)Stavros píše:ja mam teda nejakou mensi fiskarsku cca tri roky a ta sekera je porad jak britva, ani jednou jsem ji nebrousil a něco uz nastipala, nic jiného si neumim představit, na obycejny sekera s drevenym topůrkem jsem porad resil topurko a jeho sesychani
Range Rover P38 2,5DSE r.v.98
Tak ja som si dnes kupil v mounfielde fiskars lopatu na sneh do auta, ktore este nemam
Cena 10e

- visby
- Kontaktovat uživatele:
skoro vsetky zakapali na naraz spalku do poriska hned pod cepelou. inak tu mini fiskarsu mam vcelku rad, je skladna a fakt dlho drzi ostrie;-)Navi píše:K tomuhle se dá dodat jedině: "Ono záleží na tom, jak se do toho třískne."
zastavam vsak nazor, ze pokazit sa da vsetko. preto nosim naradie, co viem aj opravit;-)
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Štípáním dřeva se neživím ale na chalupě topíme jen dřevem. Fiskars máme taky,pak mám jednu po tátovi,asi se budete chechtat ale nejvíc práce nadělá sekera co v roce 1986 při tehdejším cvičení varšavskýho paktu upadla jednomu rusákovi z T 72. Nevím z čeho to soudruzi ukovali ale je věčná a nestála mě nic.
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
http://www.youtube.com/watch?v=qdwZnuX8nBU" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiskars se na YT výrobou nechlubí, samá bombastická reklama
!
Fiskars se na YT výrobou nechlubí, samá bombastická reklama
Krásný video, tohle pohladí po duši všechny, kdo mají rádi poctivý řemeslo

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.