Díky. Už jsem se domluvil, dodá mi to Motooooo A co je to ten kubík?IvanM píše:Nevim, jestli to tu někde už neni, ale já tam mám tohle http://www.toomich.cz/obchod/land-rover ... ho-topeni/" onclick="window.open(this.href);return false; a na tom stojí kubík. A to je vlastně celá zástavba...
I.
Koupil jsem Defender 300Tdi - seriál na pokračování
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Re: Koupil jsem Defender 300Tdi - seriál otázek
- cyril
aha...Díky. tom by mohlo být ono....
No a mám další dotaz....ať se tady něco děje....
Mám na Defu ovládací panel, který začínám postupně oživovat. Zatím jsou funkční pouze tlačítka pro CB a vyhřívání předního okna. Chystám se na zapojení vyhřívání sedaček, kompresoru ARB, přídavných světel na zahrádce, nezávislé topení a další hovadiny. Potřeboval bych informace, jestli se na tyhle knoflíky náhodou nedaj koupit nalepovací označovací symboly. Za pár dní totiž nebudu vědět, co mám kdy mačkat....a protože jsou tlačítka s prosvětlenou plochou, určitě se s tím počítalo. Díky za případný info kde, nebo jak to obstarat.
No a mám další dotaz....ať se tady něco děje....
Mám na Defu ovládací panel, který začínám postupně oživovat. Zatím jsou funkční pouze tlačítka pro CB a vyhřívání předního okna. Chystám se na zapojení vyhřívání sedaček, kompresoru ARB, přídavných světel na zahrádce, nezávislé topení a další hovadiny. Potřeboval bych informace, jestli se na tyhle knoflíky náhodou nedaj koupit nalepovací označovací symboly. Za pár dní totiž nebudu vědět, co mám kdy mačkat....a protože jsou tlačítka s prosvětlenou plochou, určitě se s tím počítalo. Díky za případný info kde, nebo jak to obstarat.
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Ty chceš asi něco takovýho - samolepky:
http://www.mudstuff.co.uk/Carling_Legends.shtml
určitě to bude mít i někdo v ČR.
http://www.mudstuff.co.uk/Carling_Legends.shtml
určitě to bude mít i někdo v ČR.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Ahoj cyrile, tak jsem si lámal hlavu 15 min u googlu, kde jsem je u nás viděl. No nakonec se podařilo si vzpomenout 
http://www.toomich.cz/obchod/vypinace-c ... -podklad)/
To bude vymazlený defík, když už si hraješ s tímhle
http://www.toomich.cz/obchod/vypinace-c ... -podklad)/
To bude vymazlený defík, když už si hraješ s tímhle
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- cyril
Pánové, klaním se až k zemi!! Právě objednáno u Toomicha.
Díky. Jo....chtěl bych mít Defíka pěknýho. 300Tdi vidím jako nenáročný a spolehlivý auto, který bych si chtěl nechat delší dobu...
Díky. Jo....chtěl bych mít Defíka pěknýho. 300Tdi vidím jako nenáročný a spolehlivý auto, který bych si chtěl nechat delší dobu...
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Krasavec
. Defíka si nech, co může být lepšího! Já jak v něm míjím nějaký bazar plný "aut", tak se vždycky jenom ušklíbnu. A to jsem se rozhodoval mezi 1,2 HTP nebo DEFÍKEM
. Nakonec to dobře dopadlo 
- IvanM
- tel.: 603158801
- auto: DEF110
- Kontaktovat uživatele:
Počkej až si časem začneš zdůvodňovat, proč sis tam ty všechny věci dalcyril píše:Pánové, klaním se až k zemi!! Právě objednáno u Toomicha.
I.
- beny
- tel.: 605905452
- auto: Defender 110
K montáži Atesa. Já jsem si s tím užil svoje před rokem a půl. Obvolal jsem několik servisů ze seznamu Brana a všude skoro stejná odpověď. Ať si to někde seženu a namontuju sám, oni že na to nemají čas, že dělají náklaďáky. Jediný, kdo byl ochoten se tomu věnovat byla firma Autošip za Zábřehu (ne jejichž e-shopu jsem to nakonec koupil). Montáž proběhla svépomocí s telefonickou a emailovou podporou ochotného technika z jmenované firmy. Museli se doplnit některé díly, v sadě nebylo úplně vše, co jsem pro montáž potřeboval. Mají celý sortiment náhradních dílů. U Conrada pak vodotěsné gumové krytky na konektor podávacího čerpadla.
Topení je umístěné pod "kubíkem", který je provizorně zvedlý na čtyřech závitových tyčích (už rok a půl čekám na vyrobení mezikusu - neni nad kamarády). Mám to zvedlé cca o 11 cm a nad topením je ještě mezera (plášť topení se nijak nehřeje). Mám k tomu jen hodiny, ale používám je jen na jednorázové sepnutí (nastaveno na 30 min.), bez hodin to, myslím, nejede. Je v nich i teplotní čidlo.
Napájeno je to z druhé baterie společně s teplovodním Webastem (tuhle zimu jsem zjistil, že 63Ah je málo). Vývod nafty z nádrže je společný a pak je t-kus pro obě větve topení (na každé samostatné podávací čerpadlo - konzultováno a schváleno technikem).
Topení je umístěné pod "kubíkem", který je provizorně zvedlý na čtyřech závitových tyčích (už rok a půl čekám na vyrobení mezikusu - neni nad kamarády). Mám to zvedlé cca o 11 cm a nad topením je ještě mezera (plášť topení se nijak nehřeje). Mám k tomu jen hodiny, ale používám je jen na jednorázové sepnutí (nastaveno na 30 min.), bez hodin to, myslím, nejede. Je v nich i teplotní čidlo.
Napájeno je to z druhé baterie společně s teplovodním Webastem (tuhle zimu jsem zjistil, že 63Ah je málo). Vývod nafty z nádrže je společný a pak je t-kus pro obě větve topení (na každé samostatné podávací čerpadlo - konzultováno a schváleno technikem).
Defender 110, 300 Tdi, auto pro svižné, pohodlné a dlouhé jízdy. http://www.kopane-studny.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Nalepky mam od Mudstuf mam take. Kdyby nekdo jeste potreboval.cyril píše:Pánové, klaním se až k zemi!! Právě objednáno u Toomicha.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- cyril
Pozdě! Dnes mi psal Tumich, že jsou na cestě. Mohl jsem ušteřit...kua pia...jsou drahý jak čert.MOPADŽI píše:Nalepky mam od Mudstuf mam take. Kdyby nekdo jeste potreboval.cyril píše:Pánové, klaním se až k zemi!! Právě objednáno u Toomicha.
Snad kdyby měl někdo nějakej pěknej dřevěněj volant i s nábou. Ten originál je dost zničenej a zbytečně velkej.....dneska jsem si byl zajezdit po přírodě a vyzkoušet novej dalekohled....
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
krasny je! naraznik od lubosa je to najkrajsie, co sa na defa da dat!
btw: vyhod kobru a daj klasicky "hribik";-)
btw: vyhod kobru a daj klasicky "hribik";-)
- cyril
Stále ještě čekám na 255x85¨R16 MT BFG. Zatím je není nikdo za rozumný peníze schopen dodat. naštěstí tyhle 235x18 R16 taky nejsou špatný.
Potom už jenom namontovat markýzu, dřevěněj volant a auto předělat na automat.....
.
Potom už jenom namontovat markýzu, dřevěněj volant a auto předělat na automat.....
cyril píše:Stále ještě čekám na 255x85¨R16 MT BFG. Zatím je není nikdo za rozumný peníze schopen dodat. naštěstí tyhle 235x18 R16 taky nejsou špatný.
Potom už jenom namontovat markýzu, dřevěněj volant a auto předělat na automat......
nevypadaji na nizkoprofilovy
jinak mooooc peknej
tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
- cyril
[quote="brudr] nevypadaji na nizkoprofilovy[/quote]
Jsou to takový brusle. Do sněhu a písku na prd.....
cyril píše:[quote="brudr] nevypadaji na nizkoprofilovy
Jsou to takový brusle. Do sněhu a písku na prd.....[/quote][/quote]
Jj,mas tam chybycku 18,ty je mas 85 nee
tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
- cyril
[/quote]brudr píše:cyril píše:[quote="brudr] nevypadaji na nizkoprofilovy
Jj,mas tam chybycku 18,ty je mas 85 nee
Achsoooo! No vůbec jsem si toho nevšiml...Máš pravdu
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak to tak čtu, tak tady začal další "Nekonečný příběh" 
- cyril
Kecy! Když sme spolu dnes přes půl hodiny telefonovali, schodli jsme se přece na tom, že je zbytečný auto nějak moc přetunit!MOPADŽI píše:Tak jak to tak čtu, tak tady začal další "Nekonečný příběh"
Udělám na něm už jenom nějaký malý úpravy jako máš ty a Rossi abych nezůstával viset v každý malý závěji a končím...
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Správně
malé úpravy stačí. Myslím, že sme to dnes prodiskutovali dost důkladně, jak jsi napsal.
Proto také začínám opět přwmýšlet o tom automatu
Proto také začínám opět přwmýšlet o tom automatu