jak vidis tak kotovani je delane v malovani ale zmensit jsem to neumel ,budu to trenovatdandee píše:Obycajne windowsacke Malovani ti umoznuje pracovat s fotkami. Mas to v "prislusenstve" .
parkovací senzor
Moderátor: Safraporte
Re: parkovací senzor
- bata
- tel.: 607 168 746
- auto: Freelander I + II
Paráda, detail napojení na tu couvačku by nebyl .-)
Land Rover Freelander 1.8 / 99, Freelander 2 HSE i6 3.2 / 2007
ze jsi to ty tak jdu rozebrat svetlo a nafotit tak vydrzbata píše:Paráda, detail napojení na tu couvačku by nebyl .-)
feron58
-jak vidis tak kotovani je delane v malovani ale zmensit jsem to neumel ,budu to trenovat-
V malovani otvoris roletku "Obrazek" a zvolis "Roztahnout ci zkosit" a das napriklad 30% na vysku aj na sirku, a das to ulozit ako obr cislo... a vo formate jpg. Tot vse.
-jak vidis tak kotovani je delane v malovani ale zmensit jsem to neumel ,budu to trenovat-
V malovani otvoris roletku "Obrazek" a zvolis "Roztahnout ci zkosit" a das napriklad 30% na vysku aj na sirku, a das to ulozit ako obr cislo... a vo formate jpg. Tot vse.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
tak tady to je zelenej (cervenej)je + a cernej kostra,ten pripojovaci kabel dostanes v sade se senzorama
to je to jak jsem psal ze svetlo je plastove tak k zarovce vede + i- tak nemusis nekde hledat kostru
to je to jak jsem psal ze svetlo je plastove tak k zarovce vede + i- tak nemusis nekde hledat kostru
- Přílohy
-
- 10.jpg (32.63 KiB) Zobrazeno 4011 x
-
- 11.jpg (28.48 KiB) Zobrazeno 4011 x
Naposledy upravil(a) feron58 dne 18 črc 2011 09:08, celkem upraveno 1 x.
dikydandee píše:feron58
ty jo vono to v tom malovani fakt funguje
- Přílohy
-
- DSCN0112.jpg (105.17 KiB) Zobrazeno 4010 x
- bata
Teď je to komplet
Diky

- cesta
- auto: Freelander I TD4
Tak jsem ho tam už taky včera namontoval, funguje parádně ,dal jsem tam tento, http://www.zbozi.cz/items/?r=hint&itemT ... a+park+200" onclick="window.open(this.href);return false;
Malý display,hlas i zvuk ,nahradním pneu jsem 10cm od plotu na signál stop. Aspoň už nikomu nerozpáram kufr jak se mi stalo když jsem ho kupil.
Malý display,hlas i zvuk ,nahradním pneu jsem 10cm od plotu na signál stop. Aspoň už nikomu nerozpáram kufr jak se mi stalo když jsem ho kupil.
Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
No fuj!feron58 píše:tak tady to je zelenej (cervenej)je + a cernej kostra,ten pripojovaci kabel dostanes v sade se senzorama

-
- tel.: 00420603763485
- auto: FREE 2.0 D 2000
Přesahuje u mne, protože na ni vozím nosič kol. kulatina pr. 40 mm, kula z Š 120 a dát to dohromady a je to. Jinak se to dá přiobjednat pouze kula různých délek. Zdar Jarda.feron58 píše:kouly mam a mas pravdu ze nepresahuje pres rezervu,urcite sem dam montaz,vidim to na vikend
a proc ne cekulady ,ja jsem na sladky at si tam kazdy da co chce slo o zapojeni a ne o material
- bata
Jasněěěěěferon58 píše:a proc ne cekulady ,ja jsem na sladky at si tam kazdy da co chce slo o zapojeni a ne o material