jogistar píše:Ahojte jedna otazocka: rozhodujem medzi dvoma pneu v standartnom rozmere 235/85 r16. konkretne bfg KM2 alebo michelin XZL.
Ktore by ste mi doporucili?
dakujem a prajem pekny den...
Tak já se taky ještě přidám: Cooper Discoverer STT nebo Matador Wisentta?pajam píše:jogistar píše:Ahojte jedna otazocka: rozhodujem medzi dvoma pneu v standartnom rozmere 235/85 r16. konkretne bfg KM2 alebo michelin XZL.
Cooper Discoverer STT
Carlos píše:....
Tak já se taky ještě přidám: Cooper Discoverer STT nebo Matador Wisentta?
ty první budou asi technologicky lepší, ale stojí cca o 1000 na gumu víc. Máte někdo osobní zkušenost? nebo nějakou objektivnější recenzi?
Podle mě taky, akorát používám 35x12,5x15. Ty STT jsou prostě super a mnohem míň náchylnější na boční průraz oproti BFG.pajam píše:Carlos píše:....
Tak já se taky ještě přidám: Cooper Discoverer STT nebo Matador Wisentta?
ty první budou asi technologicky lepší, ale stojí cca o 1000 na gumu víc. Máte někdo osobní zkušenost? nebo nějakou objektivnější recenzi?
No mohu porovnat bfg MT a cd STT, STT jsou o dost lepší, tedy dle mě. Používám ale rozměr 265/75/16.
Rozhone XZL. Mel jsem je a hlupak jsem je dal prycjogistar píše:Ahojte jedna otazocka: rozhodujem medzi dvoma pneu v standartnom rozmere 235/85 r16. konkretne bfg KM2 alebo michelin XZL.
Tak to teda budem zhanat tie micheliny len dufam ze znesu aj nejaku dialnicu cas od casu... a ze sa nezoderu rychlo...erik píše: Rozhone XZL. Mel jsem je a hlupak jsem je dal pryc![]()
...s XZL maji zkusenost i jini..
citace z http://forum.landrovernet.com/showthrea ... aa9b513e3a" onclick="window.open(this.href);return false;
i tried to get hold of some michelin XZL's.... but they are as rare as rocking horse poo over here.....ended up with Bfg's as my fall back....not perfect as only 3 ply sidewalls...
xzl sa prakticky nedaju zohnat, ak sa daju tak stoja nekrestanske peniaze...jogistar píše:Tak to teda budem zhanat tie micheliny len dufam ze znesu aj nejaku dialnicu cas od casu... a ze sa nezoderu rychlo...