DISKY + PNEUMATIKY, ZVÝŠENÉ PODVOZKY
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Re: DISKY + PNEUMATIKY, ZVÝŠENÉ PODVOZKY
Ja to neberiem v zlom sranda musi byt a ani tyzden predtym som tam nebol ja ale zas iny kolegovia
je nas 10 co stym behame ale ja ho mam prideleny a nabeham na nom 80% km. A stym tlacenim na sefstvo
vidiet ze nepracujes v nasej firme 
LR DEFENDER 110 SW
... neboj aj mne trvalo roky presvedcit sefstvo na doprave (u predchadzajuceho zamestnavatela, tiez vtedy stany sektor). Prave preto, ze Vas s autom jazdi 10 je to dolezitejsie lebo vsetci to auto nepoznaju tak ako ty.komin píše:... vidiet ze nepracujes v nasej firme
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- komin
- Kontaktovat uživatele:
No len to by ty druhy museli mat aj zaujem nieco vediet, ale ked niekto zapadne ty ho vytiahnes a on sa ma na druhy den pyta kde sa vlastne ovlada navyjak a pritom stym jazdi rok tak je to jeho problem. A u toho sefstva je to jak hadzat hrach na stenu ked z toho nekuka prospech prenho tak jeb.... nato 
LR DEFENDER 110 SW
Ahoj potřeboval bych poradit, jestli je možné zkombinovat pružiny terrafirma.Dopředu velká zátěž +100 kg a dozadu střední +300 kg.Mám vpředu arb nárazník a naviják. Předem dík za rady.
karas
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
..kombinavat jde cokoliv,zalezi jen na tom co budes vozit za vahu.Tech 100kg na predku je dobry kdyz mas navijak a pevnostni naraznik.Do zadu zvaz co budes vozit za vahu,ja mam +200 kg,vozim naradi,hi lift a nejaky blbosti a je to ok i s rezervou.
H.
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
moc toho nevozim ale občas tahám těžší káru většinou po lese.
karas
... zeby som zajtra prezuval... 
- Přílohy
-
- 17032011276.jpg (73.2 KiB) Zobrazeno 5677 x
- komin
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm tie vyzeraju gut, nechcelo by este pockat nejaky tyzden preistotu aj ked ja som ten posledny co by som mal vraviet o prezuvani 
LR DEFENDER 110 SW
Sou uz zase v prodeji,ty BFG
nejak nebyly nee

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
... no ale to neznamena, ze pojdu rovno na auto... jedne gumky pojdu z diskov a druhe na diskykomin píše:...nechcelo by este pockat nejaky tyzden preistotu
... v predaji boli stale.brudr píše:Sou uz zase v prodeji,ty BFG![]()
nejak nebyly nee
![]()
![]()
- Přílohy
-
- 18032011279.jpg (87.6 KiB) Zobrazeno 5615 x
-
- 18032011280.jpg (64.77 KiB) Zobrazeno 5615 x
- komin
- Kontaktovat uživatele:
Teraz vyzeraju este lepsie a v jakom rozmere vlastne su? Sa mi len zda ci mas na na kazdu gumu iny disk 
LR DEFENDER 110 SW
... nie nie. Iba rezerva ma iny disk (nie vsetko co vidis na fotke je moje). Rozmer 285...komin píše:Teraz vyzeraju este lepsie a v jakom rozmere vlastne su? Sa mi len zda ci mas na na kazdu gumu iny disk
- komin
- Kontaktovat uživatele:
285 tak to by sa mi pacilo, aky je rozdiel medzi zimnymi a tymi m/t v spotrebe predpokladam ze dost znacny?
LR DEFENDER 110 SW
... ani nie. Moje postrehy by pre inych nemali vyznam nakolko mam inu red. prevodovku.komin píše:285 tak to by sa mi pacilo, aky je rozdiel medzi zimnymi a tymi m/t v spotrebe predpokladam ze dost znacny?
... s tymi 285 mi tachometer ukazuje presne takze tam to vychadza medzi 10,5 - 11,5 realnej spotreby. Zimne mam 235 ale s nimy mi tachometer ukazuje viac takze ak poviem, ze tiez medzi 10 - 11,5 (niekedy 12 pripadne 12,5 - zalezi kolko najazdim v meste a hlavne fakt, ze vzdy mi ide webasto) tak v skutocnosti je to viac. V podstate moze za to ta prevodovka + webasto lebo vdaka kratsiemu prevodu motor tocim na vyssich otackach (to je elaborat
... a uz je pekne doma urobeny poríadok s pneu.
- Přílohy
-
- 19032011444a.jpg (105.13 KiB) Zobrazeno 5525 x
- komin
- Kontaktovat uživatele:
Kurna to je zbierka
ja som myslel ze na redukcnej prevodovke je ten prevod do rychla vzdy rovnaky a rozdielne su len tie redukovane.
LR DEFENDER 110 SW
... no boli doby ked som mal viac sad ale rokmi som to vyselektoval a nepotrebnych sa zbavil.komin píše:Kurna to je zbierka![]()
... Prave naopak. Rychly prevod H je rôzny a pomaly L je rovnaky.komin píše: ja som myslel ze na redukcnej prevodovke je ten prevod do rychla vzdy rovnaky a rozdielne su len tie redukovane.
-
STANO
- tel.: 00421904398619
- auto: Defender 110 Td5
Ahoj priatelia.Mam dotaz na pneu.Cooper Discoverer STT.Je to dobra volba,alebo to bude krok vedla? BFGoodrich su stale nedostupne a mne sa nechce čakat´.STANO
to je volba přímo vynikající, s nimi je všeSTANO píše:Ahoj priatelia.Mam dotaz na pneu.Cooper Discoverer STT.Je to dobra volba,alebo to bude krok vedla? BFGoodrich su stale nedostupne a mne sa nechce čakat´.STANO
řekl bych že lepší než goodriche, ale to je věc názoru a zkušeností jednotlivců