CB rada
Moderátor: Acon
- Filip
- tel.: 0948004300
- auto: Discopríbeh 300Tdi
- Kontaktovat uživatele:
Re: CB rada
Co hovorite na tuto radiostanicu?: President Herbert Nasiel som ju v inzerate za 89€ rozsirenu na 240FM. Nemam s tym ziadne skusenosti
Discopríbeh 300TDi, 2" lift, T3
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Herbert je velice slušná mašinka se spoustou funkcí a naprosto špičkovou modulací. Má i vlasní měření PSV (naladění antény). Existuje ve verzi bez automacikého sqelche a bez.
..no sám nevim jakou bych si vybralMaxsel píše:Existuje ve verzi bez automacikého sqelche a bez.

Defender 90 200Tdi "ZEBRA" / Range Rover L322 V8 4.4 / Series III 109" 2.25l exMOD "VOJÁK" + Sankey Trailer Narrow Track
servisuje http://www.OWR.cz
servisuje http://www.OWR.cz
- Filip
- Kontaktovat uživatele:
V inzerate je len toto: "President Herbert (240kanalov - AM/FM) + echomikrofon s funkciou kompresoru dynamiky, skvela modulacia..."pidibi píše:kolikatka harry to je? II, III ?
harryho mam a bez problemu ma to squelch a rf gain
akorat jeta se da sehnat kolem 1600Kc, 2200 (po prepoctu) me prijde dost, ale nova stoji porad kolem 3tis tak asi dobry
Kedze ju opakovane ponuka uz cez pol roka, ponuknem mu za nu luxusnych 60€. Na to kolko ju vyuzijem to asi staci a ked kupim novu do 80€ (2000 KC) tak bude asi podstatne horsia ako tato.
- Filip
- Kontaktovat uživatele:
Na nete som nasil v popise toto:
KARUSEL, EMG, CH 19, MODE, (ASC), SQUELCH, Mic-Gain, RF-Gain, NB, ANL, TONE, SWR, S-metr, PA, LED displej
tu mam fotku
KARUSEL, EMG, CH 19, MODE, (ASC), SQUELCH, Mic-Gain, RF-Gain, NB, ANL, TONE, SWR, S-metr, PA, LED displej
tu mam fotku
- Přílohy
-
- herbert.jpg (61.37 KiB) Zobrazeno 3567 x
- Maxsel
- Kontaktovat uživatele:
89€ je tak nějak standadní cena. Mikrofony s kompresory, echem apod nemám rád (i když někdy pomáhají). Navíc tím stanice určitě přišla o ovládání kanálů na miku. Bral bychurčitě radši verzi s autosquelcech. U Presidentů funguje dobře a pokud má stanice RF gain, což Herbert má, tak ještě lépe...
Ta na foto ho nemá... Je to poznat podle chybějícího loga ASC u ovladače squelch.
Ta na foto ho nemá... Je to poznat podle chybějícího loga ASC u ovladače squelch.
- Filip
- Kontaktovat uživatele:
Uz mam ponuku aj na President Hary II a Midland 440. Ten Harry II sa mi celkom pozdava a hlavne je tiez zo Senice. Cena je 75€. Ale radsej sa pytam ako kupit blbost. Diky za radu.
Ahoj chlapi,
potřeboval bych radu ohledně CB
(doufám, že jsem tuhle informaci nepřehlédl na vláknu, ale nic konkrétního jsem neviděl)
Kam se dává mobilní CB v Defenderu? (TD5, klima) Pořídil jsem TTI TCB 771. Slot pod rádiem je málo hluboký, pod nohy to nechci, zřejmě by to šlo pod palubku u spolujezdce?
Další věc anténa - přes všechny poučky o nejlepším příjmu nechci vrtat doprostřed střechy. S maníkem ze SPACE, kde jsem to radio bral jsme se bavili o umístění zezadu na svislou část střechy.
dík
Carlos
potřeboval bych radu ohledně CB

(doufám, že jsem tuhle informaci nepřehlédl na vláknu, ale nic konkrétního jsem neviděl)
Kam se dává mobilní CB v Defenderu? (TD5, klima) Pořídil jsem TTI TCB 771. Slot pod rádiem je málo hluboký, pod nohy to nechci, zřejmě by to šlo pod palubku u spolujezdce?
Další věc anténa - přes všechny poučky o nejlepším příjmu nechci vrtat doprostřed střechy. S maníkem ze SPACE, kde jsem to radio bral jsme se bavili o umístění zezadu na svislou část střechy.
dík
Carlos
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Pokud to bude nahoru, tak aby svislá část antény byla pokud možno až nad střechou, tak je to jedno z lepších míst.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- jeanes
- auto: Freelander TD4 2005
Zdravim, chci si poridit CB a jsem v tom uplnej laik (zatim) tak potrebuju radu. Mam moznost koupit Albrecht AE 6890 (ta s tim oddelovacim celnim penelem a modrym podsvicenim). Mel bych to na takove to klasicke domlouvani a zadne carovani. Myslite ze je do dobra stanice? Ma nejake podstatnejsi nedostatky ktere by mi mohli pak vadit? Diky za odpoved.
Jak se do lesa volá,...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
Mám na ruke vysielačku Intek M-120 PLUS - máte s ňou niekto skúsenosti? Oplatí sa za 50e - je takmer nová aj s krabicou.
Range Rover Classic 300Tdi , Range Rover Classic vogue s 2,5TD
- Maxsel
- Kontaktovat uživatele:
To jeanes: Pokud nehodnotím cenu, jde o docela dobrou stanici a možnost oddělené montáže je super.
dobra rádiostanica ale potrebuješ externý reproduktor ak chceš rádiostanicu schovať a ponechať len panel niekde na pristrojovke a nezabudni naladiť anténu da sa jednoducho zvýšiť výkonjeanes píše:Zdravim, chci si poridit CB a jsem v tom uplnej laik (zatim) tak potrebuju radu. Mam moznost koupit Albrecht AE 6890 (ta s tim oddelovacim celnim penelem a modrym podsvicenim). Mel bych to na takove to klasicke domlouvani a zadne carovani. Myslite ze je do dobra stanice? Ma nejake podstatnejsi nedostatky ktere by mi mohli pak vadit? Diky za odpoved.

So many roads, so little time.
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Potřeboval bych novou CB v ceně tak do 1500,-- Kč. Nemáš prosím něco? DíkyMaxsel píše:Několika stanic se rád zbavím.
H.
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
A Allamatku 296 by si nenašiel - za rozumný peniazMaxsel píše:Několika stanic se rád zbavím.

- Maxsel
- Kontaktovat uživatele:
Na nějakou novou levnou stanici kouknu (Levné jsou stanice tti, ale ty opravdu nemám rád
)
Allamat 296 tam je o stránku zpět.

Allamat 296 tam je o stránku zpět.
Maxsel,tie Allamatky 296 sú dva modely? Videl som s oranžovým a ako máš ty so zeleným podsvietením - a ešte displej má trocha iné ikony.