díky zkusím trochu amaterské tvořivostiZanzibar píše:Mám 2 starý pera, jedno přední a jedno zadní (se šroubovanými obručemi), klidně ti je věnuji, ale je to kus cesty....
jinak je dám místním fotbalistům při zběru šrotu.

Moderátor: Rover
díky zkusím trochu amaterské tvořivostiZanzibar píše:Mám 2 starý pera, jedno přední a jedno zadní (se šroubovanými obručemi), klidně ti je věnuji, ale je to kus cesty....
jinak je dám místním fotbalistům při zběru šrotu.
no ja si prvně myslel že je to díra na lahváčeMadTom píše:A hele, konečně vidím, na co je ta kulaté díra v rámu. Furt jsem si myslel, že je to na nějakou přídavnou hřídel a ono ne, ono je to na prostrčení kurty.
ano ale to musí mít člověk klikuAllik píše:a uplne nepodstatnou funkci plni v pripade startovani klikou
tě beru za slovo...se osobně přihlásím až mě to začně na nějakým dědkovi zlobit....will.26 píše:ano ale to musí mít člověk klikuAllik píše:a uplne nepodstatnou funkci plni v pripade startovani klikoupodotýkám že jsem se včera pustil do převodky řízení asi pět hodin práce ......chtělo se mi brečet když se mi asi po dvacáté vysypali kuličky
ale potom jsem na to konečně přišel
kdyby někdo chtěl spravit převodku tak není problém ....složil bych ji aji po slepu