vzduchový filtr
Moderátor: Safraporte
-
vzduchový filtr
Zdravím mechaniky,koupil jsem Free TD, 2004-ku.Kde se nachází vzduchový filtr-mám podezření že v blatníku???
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Ahoj!
hele Southparku pochlub se cos zakoupil
Jinak vzducháč je pod zadním deklem. Je to ten jak je víčko na dolévání oleje. Bacha pár šroubů je i vzadu tak ať něco neulomíš. Není to žádná věda ale u OLTCITA to bylo lepší
Taky jsem zezačátku tápal
hele Southparku pochlub se cos zakoupil

Jinak vzducháč je pod zadním deklem. Je to ten jak je víčko na dolévání oleje. Bacha pár šroubů je i vzadu tak ať něco neulomíš. Není to žádná věda ale u OLTCITA to bylo lepší

Taky jsem zezačátku tápal

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
-
Re: vzduchový filtr
ahojte...hunter mohol by si sem hodiť tie skeny k výmene vzduchového filtra??...ešte som to nerobil a nerád by som niečom pohnojil...dik
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Tady to mas v PDF z RAVE. Kvalita sice nic moc, ale musel jsem to brutalne zmensit, aby to sem slo nahrat. Jinak ty zadni dva srouby, to je bez poradneho naradi porod..
- Přílohy
-
- aircleaner.pdf
- (245.18 KiB) Staženo 263 x
Free Td4 2004 HSE automat
Hunter píše:Tady to mas v PDF z RAVE. Kvalita sice nic moc, ale musel jsem to brutalne zmensit, aby to sem slo nahrat. Jinak ty zadni dva srouby, to je bez poradneho naradi porod..
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
jo jo svatá pravda, proto to celé předělám a bude klid, bude to odolnější, lépe přístupné a filtry účinější a hlavně to bude sát tam kde má a ne tam kde ne
až bude hotovo dám to sem 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.