A jak se zminuji gumy, musim napsat, co mam - Pirelli scorpion ice & snow, ale jiz treti zimu a je to znat.
Moderátor: Safraporte
A tak ty znám, měl jsem je na autě minulou zimu...prostě klasický zimáky a jsou fajn (na silnici a tak).Hunter píše:A jak se zminuji gumy, musim napsat, co mam - Pirelli scorpion ice & snow, ale jiz treti zimu a je to znat.
Hunter píše:Vy se kluci mate, ze si muzete jezdit tak pene spolu, v jednom to je na prd![]()
Já přemýšlím, jak vy pořád všichni tavíte tu spojku? Jednou se mi to stalo, ale to jsem dělal blbosti.Vl.Vo. píše:Dobrý den. Tak mám rok a kousek taky LR F II. Super auto až na několik stejných podrobností jako u Vás. Velká vlhkost v mrazu a auto se přepíná do nouzového režimu. V servise pčři dotaze co s tím tak jsem natankoval špatnou naftu. Stalo se to i v Italii tankováno v Rakousku. A teď v neděli jsem se hrabal sněhem a taky jsem vyudil auto od spojky. Přitom záběr jen chvilku. Před tím tam vyjel s Transportérem čtyřkolovým. Tak jsem trochu na rozpacích co a jak. Auto je ještě v záruce ale nikdo to nechce řešit. Není zastoupení v ČR a tak prodejce to dělá za své a tak to dělá nebo spíše neřeší. Když se něco dozvím dám vědět. Díky, že nejsem sám V.V.
A co znamená ten Avatar?Mahatma píše:ALe má dost sil, normálně pustím spojku a až pak přidám plyn. U Landcruiseru šli dál a je tam čudlík, co zvýší otáčky na volnoběh. To pak člověk zařadí rychlost a jede jak na traktoru.
Zpátečka je fakt horší, když je možnost, že bych uvízl, dávam si sakra majzla, abych vyjel na jedničku a nemusel couvat. Kolega spojku upekl právě na zpátečce.
Vl.Vo. píše:Dobrý den. Tak mám rok a kousek taky LR F II. Super auto až na několik stejných podrobností jako u Vás. Velká vlhkost v mrazu a auto se přepíná do nouzového režimu. V servise pčři dotaze co s tím tak jsem natankoval špatnou naftu. Stalo se to i v Italii tankováno v Rakousku. A teď v neděli jsem se hrabal sněhem a taky jsem vyudil auto od spojky. Přitom záběr jen chvilku. Před tím tam vyjel s Transportérem čtyřkolovým. Tak jsem trochu na rozpacích co a jak. Auto je ještě v záruce ale nikdo to nechce řešit. Není zastoupení v ČR a tak prodejce to dělá za své a tak to dělá nebo spíše neřeší. Když se něco dozvím dám vědět. Díky, že nejsem sám V.V.