Moderátor: Safraporte
Oldman píše:vypadá to, že budou na prodej nějaký náhradní díly...
Tak za prvé přeji ať to zůstane jen u rozbitého auta a neobjeví se později nic jiného a za další: s tím traktorem máš pravdu (např. X-trail je proti tomu ,,tichošlápek) a při rozjezdu to hučí jak trolejbus ... ale je to AUTODewilek-cz píše:
jinak sme opustily land rovery a presly sme k Suzuki Grand vitara 2.0i ...a teda musim rict ze land je proti tomu jenom traktor...
nic proti ale je to tak ...
hmm, tak nevim, ale v D3 si jako v traktoru nepripadam...Dewilek-cz píše:jinak sme opustily land rovery a presly sme k Suzuki Grand vitara 2.0i ...a teda musim rict ze land je proti tomu jenom traktor...
No, to je porovnanie. Benzín s dieslomDewilek-cz píše: jinak sme opustily land rovery a presly sme k Suzuki Grand vitara 2.0i ...a teda musim rict ze land je proti tomu jenom traktor...
No, krátku má teraz Dewilkova mama a to je rozdiel tak 50-60cmtagr píše:Jen by mně zajímalo jaký je rozdíl v cm mezi dlouhou a krátkou verzífree
Můžu porovnávat, když jsem měl Freelander, tak měl otec Grand Vitaru, já TD4, on 2.0 benzín (více na mojeauto.cz). Na silnici jednoznačně lepší Free, v terénu Vitara, ale jen o prsa, Free chybí hlavně ta redukce, ale zase krouťák u TD4 je znát, bohužel to špatně snáší spojka.Acon píše:No, to je porovnanie. Benzín s dieslomDewilek-cz píše: jinak sme opustily land rovery a presly sme k Suzuki Grand vitara 2.0i ...a teda musim rict ze land je proti tomu jenom traktor...
nic proti ale je to tak ...Porovnaj LR F td4 r.v.2003 a dieslovú Vitaru r.v.2003 ak hovoríš o traktore.
A keďže benzínovú 2l Vitaru poznám celkom dôverne, tak úprimnú sústrasť s autom, ktoré sa ledva odlepí z miesta s ktorým sa prakticky nedá predbiehať, a plne obsadené je to zvlášť katastrofa. A ak mi povieš, že 2l benzín v Grande je živší ako bol td4 vo Free, tak mám o Tvojej objektivite predstavu kompletnú. Ako Vitara nie je zlé auto. Ale s dieslom a nie 2l benzínom.
Ja som mal na mysli to označenie traktor. Preto diesel a benzínMahatma píše: Můžu porovnávat, když jsem měl Freelander, tak měl otec Grand Vitaru, já TD4, on 2.0 benzín ..........
Pravda, TD4 není zrovná bezhlučná, ale tak nějak to k tomu autu patří. U limuzíny by mě to rozčilovalo, u Free nikdy.Acon píše: Ja som mal na mysli to označenie traktor. Preto diesel a benzín