Freelander Td4 nereaguje na plyn
Moderátor: Safraporte
Freelander Td4 nereaguje na plyn
Zdravím všetkých a rád by som bol ak by ste mi niekto mohli poradiť mám LR Freelandr Td4 r.v. 2001 a mám ho asi tri mesiace. Pred dvoma týždňami som začal pozorovať že mi plyn poriadne nereaguje. Musel so ho tlačiť až na podlahu a bral sa do otáčok veľmi pomaly a niekedy vôbec. Poradili mi že to je palivový filter tak som ho vymenil, ale i po výmene to pokračuje. Neviete mi niekto poradiť čo s tým? 

- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Re: Freelander Td4 nereaguje na plyn

Tak se taky přidávám jak je to s plynem u TD 4

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- cesta
- auto: Freelander I TD4
Je to jen elektronika
- Přílohy
-
- plyn_jpg.JPG (80.84 KiB) Zobrazeno 3540 x
Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
jo jo tak nějak jsem to tušil a ty jsi mě to hezky názorně potvrdil
, ale zatím to fungule tak snad to vydrží vše 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Ďakujem za odpovede už som v Stupave v servise tak uvidíme čo to bude. Podám správu 

Tak to som zvedavý, ako ste vyriešili tento problem s plynom. Náš Td4 v 90% prípadov vädne na 80-ke na štvrtom kvalte a päťka ho rozťahuje strašne pomaly.
Podelte sa so skúsenosťou.

kele píše:Tak to som zvedavý, ako ste vyriešili tento problem s plynom. Náš Td4 v 90% prípadov vädne na 80-ke na štvrtom kvalte a päťka ho rozťahuje strašne pomaly.