Dle autorizovaného servisu ve Vrchlabí: materiál 9500Kč+DPH; práce 11000Kč+DPH!!!

Nevíte jestli místo nových dílů nelze použít válce z vrakáče?
S díky přijímám jakoukoli radu, protože z toho auta se stává kasička na čtyřmístný sumy!!
Moderátor: Safraporte
a nestačil by tenhle? pojkový válec STC000210Kristiex píše:Tak freečko je opět mimo provoz!Tentokrát odešly oba spojkové válce.
Dle autorizovaného servisu ve Vrchlabí: materiál 9500Kč+DPH; práce 11000Kč+DPH!!!![]()
S díky přijímám jakoukoli radu, protože z toho auta se stává kasička na čtyřmístný sumy!!
Nevěř tomu, stačí hledat a objednat třeba i z GBS díky přijímám jakoukoli radu, protože z toho auta se stává kasička na čtyřmístný sumy!!
Ta cana by bola vysoka aj keby s valcami menili celu spojku!!!Kristiex píše: Dle autorizovaného servisu ve Vrchlabí: materiál 9500Kč+DPH; práce 11000Kč+DPH!!!![]()
vladob8 píše:Ta cana by bola vysoka aj keby s valcami menili celu spojku!!!Kristiex píše: Dle autorizovaného servisu ve Vrchlabí: materiál 9500Kč+DPH; práce 11000Kč+DPH!!!![]()
Safraporte píše:a nestačil by tenhle? pojkový válec STC000210Kristiex píše:Tak freečko je opět mimo provoz!Tentokrát odešly oba spojkové válce.
Dle autorizovaného servisu ve Vrchlabí: materiál 9500Kč+DPH; práce 11000Kč+DPH!!!![]()
Spojkový válec vrchní i spodní pro modely Freelander s motory 1.8 16V a TD 2.0 8V
s DPH: 1.946,- Kč
http://land-rover.eliott.in/land-rover. ... 00210/723/
Nevěř tomu, stačí hledat a objednat třeba i z GBS díky přijímám jakoukoli radu, protože z toho auta se stává kasička na čtyřmístný sumy!!
Napadlo mne podle roku v.2002 že máš TD4, pak asi
STC000171- spojkový válec hlavní pro TD4
Cena: 4310,- Kč s DPH
http://www.landrover-czech.com/index.ph ... ni-pro-TD4
si nestěžuj, já ho takhle rovnou koupil a postupně opravujuKristiex píše:Tak Freečko jsme odtáhli do neautorizovaného servisu ve Vlčnově u Chrudimi, kde by to snad měli zvládnout za cca 10 000Kč i s materiálem...
Moc se těším, co se pos..e příště! (přední náprava,servo,
spojka,
obě čerpadla už 2x
a teď spojkové válce
)
Safraporte píše:si nestěžuj, já ho takhle rovnou koupil a postupně opravujuKristiex píše:Tak Freečko jsme odtáhli do neautorizovaného servisu ve Vlčnově u Chrudimi, kde by to snad měli zvládnout za cca 10 000Kč i s materiálem...
Moc se těším, co se pos..e příště! (přední náprava,servo,
spojka,
obě čerpadla už 2x
a teď spojkové válce
)
![]()
Safraporte píše: si nestěžuj, já ho takhle rovnou koupil a postupně opravuju![]()
jen jestli nejsi z těch co si koupili drahé auto a pak se nechají tahat, páč nemají ani na naftu - pak bych to lano pochopilKristiex píše: Jenže tohle byla funglovka(servis pravidelný na dny)a od samého začátku tedy od roku 2002 končím standartně tak 2-3x do roka na laně!
Jasná diagnóza - ROZMAZLENÉ AUTODopřávám mu absolutně pravidelný servis včetně pravidelné diagnostiky a čištění motoru.... a je to prd platný!