Vlado Nitra

Moderátor: Safraporte
Perfektní nápad... taky už bych rád někam na Slovensko do hor... na dva, tři dny.Oldman píše:To klidně přijeďteJá byl v létě zase u vás v horách
Ale já jsem myslel prostě jen tam přijet... žádný lítání po lesích.patrik píše:NO A Z HORY ROVNO DO BASY -U NAS JE TO TRESTNY CIN![]()
prave v Nitre bola minuli tyzden policajna akcia a chytili neakeho stvorkolkara
konkrétne Nitra Zobor niekde na Chmeľovej doline.vladonitra píše:ano som priamo z nr . o si o triedu hore musim uznat ale mne to na zaciatok staci .odkial si ty ?
No tvoje pozvání si pamatuji... pěkný kamenný baráčkyAcon píše:tu som vložil jedno pozvanie, ktoré platí pre kohokoľvek z komunity postihnutých. Dokonca by sa tam možno dalo pojazdiť bez výčitiek z drancovania prírody. Možno preto, že nemám zatial očekovanú nejakú trasu, no možností je tam kopec.
V tomto momente som v BB a o 14:00 vyrážam na miesto pozvania. Ak by mal niekto chuť na výlet... t.č. mám zverejnené
Verim, ja nebyvam daleko od Tvojej chalupy (som z Detvy), takze viem aka je tu krasna jesen, u mna umocnena pohladom na nadherny masiv Polana a z druhej strany Javorie. Off-road ciest sa tu da najst fakt vela, len je problem, ze je to tu vsetko chranena oblast. Velakrat som rozmyslal, ze by som sem pozval freelandakov, ale nie kazdy ma odvahu, ist autom tam, kde sa nesmieAcon píše:Teraz je u mňa nádherne,neuveritelné farby jesene hrajú naplno, len ten dážď a vietor... Na okolí sú nenáročné terény a sám mám čo objavovať. Môže sa pridať ktokoľvek.