Zdravím všechny LRisty
Moderátor: Miky_CZ
- icediscovery
- auto: LR disco1
Zdravím všechny LRisty
Zdravím všechny LR isty, jsem na foru nováček, ale již před časem mi vaše informace pomohly zprovoznit několik drobnějších závad na mém LR Discovery I 2,5 TDS. Takže móóóc děkuji. Pracuji již druhý rok na Islandu a tady se to Roverama jen hemží, tak jsem jeden pořídil na ryby a do hor.
Když už jsem mluvil o tech závadách, víte někdo jak se dostanu na palubce k podsvícení ovládacích koleček topení, aniž bych napáchal nějaké škody. Nesvítí mi a to přímo šílím z takových blbin. Tachák jsem měl venku a vyměnil pár žárovek, ale tady si nejsem jistej. Za rady předem děkuji a pěkný den.
Icediscovery
Když už jsem mluvil o tech závadách, víte někdo jak se dostanu na palubce k podsvícení ovládacích koleček topení, aniž bych napáchal nějaké škody. Nesvítí mi a to přímo šílím z takových blbin. Tachák jsem měl venku a vyměnil pár žárovek, ale tady si nejsem jistej. Za rady předem děkuji a pěkný den.
Icediscovery
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zdravím všechny LRisty
Jak se vyndavá tachometr? Špatně se mi nuluje kilometráž a chci to opravit.
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- paia
- tel.: mám ;o)
- auto: Audi Allroad
- Kontaktovat uživatele:
taky mám problém s tím nulováním, jednou jsem to vynuloval a od té doby mám pořád nuly.default píše:Jak se vyndavá tachometr? Špatně se mi nuluje kilometráž a chci to opravit.
bývalá Discovery I 300Tdi v automatu, nyní Audi Allroad
- icediscovery
Hele, možná jsem se špatně vyjádřil, ale já vyndal celej díl s tachem a otáčkoměrem. Samotnej tachák jsem nedemontoval. Ale to asi bude stejnej postup, jenom se musíš prohrabat hlouběji. Výše uvedená demontáž jsou dva vruty v krytu palubky tešně nad volantem a vzadu je ten vyboulenej dekl jenom nacvaknutej, ale s citem, ať si to nepolámeš. Přístup k vrutům je trochu shit ale jde to.default píše:Jak se vyndavá tachometr? Špatně se mi nuluje kilometráž a chci to opravit.
- icediscovery
koukám že máš Disco II, já DI tak nevím jestli je to stejná palubka.
-
- tel.: 724317704
- auto: Disco I. 300 TDI
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, koukám, že problém nesvítících kontrolek a podvísení topení je do cela častý, co. To mě krom spousty jiných věcí taky čeká. Tak hodně zdaru a trpělivosti 

Já tě taky jen pozdravím, ale neporadím
Ten Island, to zní moc hezky!!!
Jen teď přemýšlím, jak se tam máte, když byl ten bankrot?!

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- icediscovery
moon13 píše:Já tě taky jen pozdravím, ale neporadím![]()
To víš, ted se maká za polovinu tak je to katastrofa. Jezdil jsem busem v Rejkjavíku, ale skončil jsem protože neplatili jak začla ta krize dobře. Isl.koruna se propadla o sto %. Ted jsem na měsíc doma a jedu 11 září spátky, zkusit ještě sehnat lepší práci. A hlavně chci ještě stihnout jít na pstruhy. To mě prasecky chytlo i když jsem v Česku nikdy nepytlačil. Zima je tam v poho, mirnější než u nás na horách jen ta celodenní tma je děs.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
icediscovery píše:moon13 píše:Já tě taky jen pozdravím, ale neporadím![]()
To víš, ted se maká za polovinu tak je to katastrofa. Jezdil jsem busem v Rejkjavíku, ale skončil jsem protože neplatili jak začla ta krize dobře. Isl.koruna se propadla o sto %. Ted jsem na měsíc doma a jedu 11 září spátky, zkusit ještě sehnat lepší práci. A hlavně chci ještě stihnout jít na pstruhy. To mě prasecky chytlo i když jsem v Česku nikdy nepytlačil. Zima je tam v poho, mirnější než u nás na horách jen ta celodenní tma je děs.
Nepadly tam taky o 100 % ceny upravených aut ? Myslím po Islandsku ARTICK TRUCK Jasně že tady je to na dvě věci,ale jen tak ze zajímavosti ( sem ujetý na velký kola a líbí se mi - praktičnost v našich zeměpisných šířkách pomíjím

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- icediscovery
Velký kola jsou pořád v ceně, sem tam se dá sehnat dobrej kauf, ale jsou to většinou big obsahy . Islandani si na nějaký dvoulapullitry nepotrpěj. A hlavně: na velkých kolech jsou často Toyoty Land Cruisery a ty jsou prasecky v ceně..i ty stary hajtry. Jak to je vysoký, tak i cena je high. Samozřejmě i jiný typy: Nisany, Mitsubishi, Fordy 150 - 350 (muj sen, ale obsah bohužel jak autobus ). Ale ten když je na velkých kolech, tak potřebuješ štafle abys tam vylezl.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
icediscovery píše:Velký kola jsou pořád v ceně, sem tam se dá sehnat dobrej kauf, ale jsou to většinou big obsahy . Islandani si na nějaký dvoulapullitry nepotrpěj. A hlavně: na velkých kolech jsou často Toyoty Land Cruisery a ty jsou prasecky v ceně..i ty stary hajtry. Jak to je vysoký, tak i cena je high. Samozřejmě i jiný typy: Nisany, Mitsubishi, Fordy 150 - 350 (muj sen, ale obsah bohužel jak autobus ). Ale ten když je na velkých kolech, tak potřebuješ štafle abys tam vylezl.
A to je vono. Nemyslel sem obsah ( jasně čím větší,tím lepší ) ale celkově upravený auto. No Artic Truck upravuje hlavně Toyoty a mi je taky hlavně potkávali . Dík za info,myslel sem si to,že čím větší kola - tím větší cena .Sem u nás čet,že ty úpravy vyjdou na cca 800.000,- kč,když upravujou nové auto. Tak todle krize nezasáhla,tak nic

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.