HDC
Moderátor: Safraporte
HDC
mám dotaz,to HDC funguje když je auto nakloňené nebo i na rovince? zkoušel jsem to mačkat při prvním stupni a nic,ani kontrolka na palubovce,ale když zapnu spínačku tak se mi rozsvítí obě kontrolky(zelená a oranžová)tak jsem z toho volaký zmeťený?
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Re: HDC
Mackání ti nepomuze. Ten zlutý "fire button" slouzí k vypnutí HDC. Pro zapnutí musís zatlacit spotní díl fofr klacku dolu. Je to taková velká objímka dole na saltrpáce. Je to popsané v návodu jestli ho k autu más.
Pak by se ti mela rozsvítit zelená kontrolka HDC a pri zarazení 1 nebo R ti bude pri jízde ze svahu auto samo udrzovat rychlost tusím neco kolem 7 Km/h ve smeru dopredu a kolem 5 Km/h dozadu.
Ta oranzová kontrolka HDC signalizuje chybu. Vetsinou jsou to treba moc zahráté brzdy apod.
Pak by se ti mela rozsvítit zelená kontrolka HDC a pri zarazení 1 nebo R ti bude pri jízde ze svahu auto samo udrzovat rychlost tusím neco kolem 7 Km/h ve smeru dopredu a kolem 5 Km/h dozadu.
Ta oranzová kontrolka HDC signalizuje chybu. Vetsinou jsou to treba moc zahráté brzdy apod.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom