Nosic kol (jizdnich) na FL I
Moderátor: Safraporte
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Nosic kol (jizdnich) na FL I
Zdravim vsechny a prosim o radu. Potrebuji poridit nosic kol na TZ (ne na strechu), a rad bych se zeptal,. zda ma nekdo dobre zkusenosti s nejakym konkretnim typem (bezproblemova funkcnost a bezpecnost). Zatim, co jsem se dival na ceny, to jsou docela palby. Vim o moznosti nakupu nosice na zadni rezervu, ale myslim, ze to nema homologaci, a uz vozeni kol vzdau je uz tak trochu problematicke v pripade "kontaktu" s chodce, a pokud by zarizeni nemelo homologaci.... Predem diky za vase rady
Jo jeste neco, ono to je pro LR komplikovanejsi vzhledem k rezerve na dverich.

Free Td4 2004 HSE automat
Mam nosic na Free1, pripojuje se tusim na tazne. Vlezou se tam dva kola a nosic ma i svetla ktere se zapoji do zasuvky pro vozik. Docela spokojenost, je to pevne pridelane, neni se treba bat zlodeju. Je pravda ze nikam daleko stim nejezdim. Po dalnici nevim jak se to bude chovat. Zkusim to vecer vydotit v garazi a dam foto.
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Aha, Ty mas Disco, ale stejne mas na zadnich dverich tu rezervu, a jak vidim na obr., tak adapter kvuli te rezerve tam neni, takze pokud to mas tak, jak to je na tom obrazku, tak by to meli jit bez nej. To by bylo dobre. Prikladam par obrazku, kde je zretelne, o jaky adapter mi jde.
- Přílohy
-
- Toto je THULE EuroWay, na tan snad pry ten adapter ani neni.
- TH_ew.jpg (48.97 KiB) Zobrazeno 5131 x
-
- THULE Classic s tim OFF ROAD adapterem.
- TH_clas_OFF.jpg (38.34 KiB) Zobrazeno 5132 x
-
- THULE Classic bez adapteru.
- TH_clas.jpg (43.4 KiB) Zobrazeno 5131 x
Free Td4 2004 HSE automat
Re: Nosic kol (jizdnich) na FL I
Tady je par fotek na rychlo...
- Přílohy
-
- IMG_8844.jpg (53.21 KiB) Zobrazeno 5113 x
-
- IMG_8845.jpg (43.26 KiB) Zobrazeno 5112 x
-
- IMG_8846.jpg (49.37 KiB) Zobrazeno 5112 x
-
- IMG_8847.jpg (35.08 KiB) Zobrazeno 5113 x
Nosič na rezervu jsem si koupil v Londýně u Halfords, cena asi 65 GBP, naložíš na to až tři kola, sjezdil jsem s tím celou Evropu, nikdy žádný problém, jestli to má homologaci nevím, nicméně prošlo to i Rakouskou dálniční kontrolou. Halfords má snad od loňského roku pobočku i v Praze na Letňanech, nevím zda-li to tam mají k dostání. Ukradnout to jen tak jednoduše nejde, jelikož zámkem obtočím kola i ráfek na rezervě. I s naloženýma kolama ( mám je trošičku lehčené ) v pohodě manipuluji se zadníma dveřma ( otvírám, zavírám ).
- Přílohy
-
- LR Free Nosič kol1.JPG (98.7 KiB) Zobrazeno 5056 x
Freelandering - stav duše
- Koudy
- tel.: 608984224
- auto: D3 TDV6
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten adaptér nemám, ale na Disco to jde i bez něj...